Λόγω και της εμφάνισης σοβαρών παρενεργειών σε άτομα νεαρής ηλικίας, ο κ. Χρούσος είπε ότι «οι φόβοι είναι κάτι σοβαρό και δεν το υποβιβάζω».
Αναφερόμενος και στον θάνατο της γυναίκας που νοσηλευόταν με θρόμβωση, ο κ. Χρούσος σημείωσε ότι «Είναι λίγα τα περιστατικά βάσει στατιστικής. Έχουν γίνει 900.000 εμβόλια AstraZeneca kαι είχαμε έναν θάνατο και μερικά βαριά περιστατικά. Μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και από τα άλλα εμβόλια, όπως η μυοκαρδίτιδα».
Απαντώντας στο ερώτημα μήπως πρόκειται για ελαττωματική παρτίδα εμβολίων, ο κ. Χρούσος είπε «από ότι άκουσα, ο ΕΟΦ έλεγξε αν υπάρχει θέμα με την παρτίδα των εμβολίων της AstraZeneca και είπε ότι δεν υπάρχει».
«Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι και ο φόβος των συμπολιτών μας πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Σε λίγες ημέρες δεν θα υπάρχει θέμα, καθώς υπάρχει αφθονία εμβολίων και ο καθένας θα μπορεί να επιλέγει αυτό που θέλει» συμπλήρωσε το μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
(ant1news)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης
- Εμφάνιση – έκπληξη του Χάρι και της Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια της Disneyland, vid
- Χειροπέδες σε 32χρονο αλλοδαπό για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες στο Αιγάλεω
- Ασυνήθιστο αλλά έγινε! Αμερικανοί παρακολούθησαν τις ασκήσεις Ρωσίας-Λευκορωσίας
- Καλλιθέα: Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο μέσα σε καφετέρια – Έγιναν δύο συλλήψεις
- Τα διάσημα ιαπωνικά μαχαίρια της πόλης Σακάι έγιναν ξανά viral μέσα από το TikTok – Δείτε βίντεο
- Ο e-ΕΦΚΑ εγκαινιάζει το νέο DASHBOARD–myEFKA – Η κοινωνική ασφάλιση σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι έπληξε στρατιωτική υποδομή των Χούθι στο λιμάνι Χοντέιντα
- Εθνική Λυρική Σκηνή: Αποθέωση στην Κίνα για την “Τραβιάτα” του Βέρντι – Δείτε βίντεο
- Βουλή: Κυρώθηκαν οι Συμφωνίες Ελλάδας-Αιγύπτου και Ελλάδας-Κύπρου στον τομέα της υγείας