Μελέτη από το Χάρβαρντ με τίτλο ”Οι αυξήσεις του covid-19 δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 πολιτείες και 2.947 κομητείες στις ΗΠΑ”, βάζει φωτιά!
Η μελέτη είναι δημοσιευμένη στο Ευρωπαϊκό περιοδικό Επιδημιολογίας.
Εκπονήθηκε από το κέντρο πληθυσμιακών και αναπτυξιακών μελετών του Χάρβαρντ, το Cambridge της Μασαχουσέτης, το τμήμα κοινωνικών και συμπεριφορικών επιστημών του Χάρβαρντ, την σχολή δημόσιας υγείας Chan της Βοστόνης και το γυμνάσιο Turner Fenton του Βrampton στο Οντάριο του Καναδά.
Έχει δημοσιευτεί στο nih.gov.
Τι λέει αυτή η μελέτη;
Αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Σε επίπεδο κρατών, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία διακριτή σχέση μεταξύ του ποσοστού του πληθυσμού που είναι πλήρως εμβολιασμένος και των νέων κρουσμάτων covid-19.
Στην πραγματικότητα, η τάση δείχνει ότι οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού τους πλήρως εμβολιασμένο έχουν υψηλότερα κρούσματα covid-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού.
Ειδικά το Ισραήλ με πάνω απ’ το 60% του πληθυσμού του πλήρως εμβολιασμένο είχε τα περισσότερα κρούσματα covid-19 ανά εκατομμύριο πληθυσμού τις τελευταίες 7 μέρες».
Παρατίθεται βίντεο, στο οποίο παρουσιάζεται η μελέτη!
Άραγε γιατί δεν παρουσιάστηκε κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον Σωτήρη Τσιόδρα;;;
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρεις συλλήψεις για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Ν. Μάκρη
- Γαλλία: Πραγματοποιήθηκε ο 1ος γύρος των δημοτικών εκλογών – Σε ποια επίπεδα κυμάνθηκε η συμμετοχή
- Βρετανία-ΗΠΑ-Καναδάς: Επικοινωνία Στάρμερ με Τραμπ και Κάρνεϊ για την κατάσταση στο Στενό του Χορμούζ
- Το Ιράν επιθυμεί «σοβαρή αναθεώρηση» των σχέσεων του με κράτη του Κόλπου, δηλώνει ο Ιρανός πρεσβευτής στο Ριάντ
- Απίστευτη ιστορία: Μαθήτρια υιοθετήθηκε από τη δασκάλα της και έγινε η “Μatilda” της πραγματικής ζωής
- Ινδία-Ιράν: Ο Ινδός ΥΠΕΞ χαιρετίζει τις συνομιλίες με το Ιράν για το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ
- Γάζα: Το πέρασμα της Ράφα θα ανοίξει την Τετάρτη «για περιορισμένη μετακίνηση ανθρώπων», λέει το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)









