Μας «βομβαρδίζουν» συνεχώς με απειλές και προειδοποιήσεις για τρίτο κύμα κορωνοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

«Σίγουρο ένα τρίτο κύμα» κορονοϊού στη χώρα, σύμφωνα με τον διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκο Καπραβέλο, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά:


Μιλώντας το πρωί στο Mega, o κ. Καπραβέλος τόνισε πως «είμαστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο» συμπληρώνοντας πως «μπορεί η κοινωνία θέλει να μπει στους κανονικούς της ρυθμούς, από την άλλη πλευρά, πλήθος επιστημονικών δεδομένων δείχνουν ότι ο κορονοϊός δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του».
Σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει «όλοι να προσαρμοστούν και να εμποδίσουν την πανδημία να ολοκληρώσει την καταστροφική της πορεία στο τρίτο κύμα», ενώ το ερώτημα για εκείνον είναι «πόσο μπορούμε να ελέγξουμε τη σφοδρότητα του τρίτου κύματος και όχι κατά πόσο θα υπάρξει ή όχι».

Το υγειονομικό μας σύστημα δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν οριζόντια μέτρα, συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας το άνοιγμα των σχολείων αλλά και της αγοράς, είπε πως θα «πρέπει να εξετάζεται σε άμεση συνάρτηση με τα επίπεδα ιικού φορτίου. Τα δεδομένα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αγνοούνται, καθώς η οποιαδήποτε κίνηση που διευκολύνει την υπερμετάδοση μπορεί να αποβεί ολέθρια στην εξέλιξη του τρίτου κύματος».

(Από Megatv)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί