Δήλωση που θα συζητηθεί για την τέταρτη δόση στους κάτω των 60 ετών έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής εταιρείας Στέλιος Λουκίδης.
Συγκεκριμένα, μιλώντας για την χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου στους άνω των 30 ετών τόνισε ότι «αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν δεδομένα σε ανθρώπους υγιείς κάτω των 60 ετών για τέταρτη δόση ούτε για την αποτελεσματικότητα ούτε για την ασφάλεια».
Επομένως ο καθηγητής δεν αναφέρθηκε μόνο στο γεγονός ότι η τέταρτη δόση του εμβολίου COVID μπορεί να μην είναι αποτελεσματικό αλλά και ασφαλές! Πρόκειται επίσης για μία ακόμα παραδοχή ότι επί της ουσίας δεν ξέρουμε το πραγματικό περιεχόμενο των εμβολίων;;;
Φυσικά τίθεται το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση θέλει πάλι να πιέσει τους πολίτες να προχωρήσουν σε μία νέα δόση εμβολιασμών.
photo intime