• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η «βόμβα» Μόσιαλου που πέρασε «στα ψιλά»! «Τότε ίσως χρειαστεί και τρίτη δόση εμβολίου!» – ΒΙΝΤΕΟ

Η «βόμβα» Μόσιαλου που πέρασε «στα ψιλά»! «Τότε ίσως χρειαστεί και τρίτη δόση εμβολίου!» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν ξέρουν τι ισχύει και τι όχι, αλλά τον κόσμο τον βάζουν να εμβολιάζεται μαζικά!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να καλυφθούν οι μεταλλάξεις άφησε

Δραττόμενος μίας δήλωσης του Βρετανού Υπουργού Υγείας για τους «ετήσιους εμβολιασμούς κορωνοϊού», ο κ. Μόσιαλος πέταξε μία «βόμβα» που πέρασε στα «ψιλά».

Ακούστε τον:

Η διαπίστωση του Βρετανού Υπ. Υγείας

Μία ενισχυτική δόση εμβολιασμού κατά της COVID-19 και ετήσιοι εμβολιασμοί είναι πολύ πιθανοί στη Βρετανία, όπως δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας, υπεύθυνος για τη διάθεση των εμβολίων Ναντίμ Ζαχάουι, καθώς οι χώρες αγωνίζονται για να διαχειριστούν τους εμβολιασμούς ενόψει νέων μεταλλάξεων του κορωνοϊού.

“Βλέπουμε να είναι πολύ πιθανός ένας ετήσιος ή ένας ενισχυτικός εμβολιασμός το φθινόπωρο και μετά ένας ετήσιος εμβολιασμός, με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τους εμβολιασμούς για τη γρίπη, ανάλογα με τη μετάλλαξη του ιού μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο” δήλωσε ο Ζαχάουι στην εκπομπή του Andrew Marr στο BBC.