Έρευνα για τα ΕΜΒΟΛΙΑ φέρνει τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ!!! Τρεχάτε ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ τους, αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν

Δεν δίστασαν  να βγάλουν ακόμα και τον δικό τους Τσιόδρα HOAX!!! Για αυτά τώρα ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; Ισχύουν;;;

Ένα πρωτοποριακό προεκτυπωτικό έγγραφο της διάσημης Ομάδας Κλινικής Έρευνας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύτηκε πριν λίγους μήνες στο «The Lancet» –και φυσικά αποσιωπήθηκε στην Ελλάδα, την ώρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας, εμπρός στο τσουνάμι αποκαλύψεων, διαχώρισε την θέση του και μίλησε για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ, με την κυβέρνηση να τον χαρακτηρίζει HOAX (ΕΔΩ)-, περιλαμβάνει ανησυχητικά ευρήματα σχετικά με τα εμβόλια, τα οποία ξεκίνησαν να επιβάλλονται υποχρεωτικά!  

Η μελέτη φέρεται να διαπίστωσε ότι τα εμβολιασμένα άτομα φέρουν 251 φορές μεγαλύτερο φορτίο ιών COVID-19 στα ρουθούνια τους σε σύγκριση με τα ανεμβολιάστα!!!

Ενώ, όπως αναφέρεται, μετριάζει τα συμπτώματα της λοίμωξης, το εμβόλιο επιτρέπει στα εμβολιασμένα άτομα να φέρουν ασυνήθιστα υψηλά ιικά φορτία χωρίς να αρρωστήσουν στην αρχή, μετατρέποντάς τα δυνητικά σε προσυμπτωματικούς υπερδιασπορείς!!!

Αυτό το φαινόμενο μπορεί να είναι η πηγή των συγκλονιστικών αυξήσεων μετά τον εμβολιασμό σε βαριά εμβολιασμένους πληθυσμούς παγκοσμίως.

Οι επιστήμονες μελέτησαν εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που δεν μπόρεσαν να φύγουν από το νοσοκομείο για δύο εβδομάδες. Τα δεδομένα έδειξαν ότι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι – περίπου δύο μήνες μετά την ένεση με το εμβόλιο Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222) – απέκτησαν, μετέφεραν και πιθανώς μετέδωσαν την παραλλαγή Delta στους εμβολιασμένους συναδέλφους τους.

Σχεδόν σίγουρα μετέδωσαν τη λοίμωξη Delta σε ευαίσθητα ανεμβολίαστα άτομα, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών τους. Η αλληλουχία των στελεχών επιβεβαίωσε ότι οι εργαζόμενοι μετέφεραν SARS-CoV-2 ο ένας στον άλλο.

Όπως σχολιάζει με αφορμή την έρευνα ο Σύμβουλος Καρδιολόγος και Προϊστάμενος του Τομέα Διατροφής και Προληπτικής Ιατρικής, Peter A McCullough με την έρευνα αυτή, «έχουμε ένα βασικό κομμάτι στο παζλ που εξηγεί γιατί το ξέσπασμα του Delta είναι τόσο τρομερό – πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχουν ως ασθενείς με COVID-19 και ενεργούν ως ισχυροί υπερ-μεταδότες της λοίμωξης τύπου Typhoid Mary.

Τα εμβολιασμένα άτομα εκτοξεύουν συγκεντρωμένες ιογενείς εκρήξεις στις κοινότητές τους και τροφοδοτούν νέες εκρήξεις COVID. Οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι σχεδόν βέβαιο ότι μολύνουν τους συναδέλφους και τους ασθενείς τους, προκαλώντας τρομερές παράπλευρες ζημιές.

Ο συνεχιζόμενος εμβολιασμός θα επιδεινώσει αυτό το πρόβλημα, ιδιαίτερα μεταξύ των γιατρών και των νοσηλευτών πρώτης γραμμής που φροντίζουν ευάλωτους ασθενείς.

Τα συστήματα υγείας θα πρέπει να εγκαταλείψουν αμέσως τις εντολές εμβολίων, να κάνουν απολογισμό των εργαζομένων που έχουν αναρρώσει από τον COVID-19 και έχουν ισχυρή ανοσία στην Delta και να θεωρούν τις συνέπειες των σημερινών εμβολιασμένων εργαζομένων στον τομέα της υγείας ως πιθανές απειλές για ασθενείς και συναδέλφους υψηλού κινδύνου».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί