• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έρχονται ιστορικές «κυβιστήσεις»! Παραδοχή στον «αέρα»: «Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται ιστορικές «κυβιστήσεις»! Παραδοχή στον «αέρα»: «Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν» – ΒΙΝΤΕΟ

Άλλα μας έλεγαν μέχρι σήμερα.

Την πρωινή της «βόμβα» πέταξε η καθ. Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Απαντώντας αρχικά σε ερώτηση για το λεγόμενο τείχος ανοσίας, η κα Λινού φάνηκε αισιόδοξη, παρά τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, πώς θα επιτευχθεί μέχρι τα μέσα-τέλη του καλοκαιριού.

Σε άλλο σημείο η ίδια παραδέχθηκε και αν βρεθεί κάποιος ανεμβολίαστος σε κλειστό χώρο ανάμεσα σε άτομα που έχουν πλήρως εμβολιαστεί τότε διατρέχει κίνδυνο, από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον κορωνοϊό:

«Αν είναι μία συνάντηση σε έναν περιορισμένο χώρο ιδανικά σε εξωτερικό χώρο που συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι, αυτό είναι πολύ καλό. Αν όμως σε αυτή την ομάδα συμπεριληφθούν άνθρωποι που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εμβολιαστούν, αυτοί αναγκαστικά μπαίνουν σε κίνδυνο γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό»:

Ακούστε την επίμαχη τοποθέτηση μετά το 1:45 λεπτό: