• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έκλεψαν laptop από νοσοκομείο που περιείχε μέσα αρχεία με ραντεβού για εμβολιασμούς – Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τα ρίχνει στους…«ψεκασμένους»

Έκλεψαν laptop από νοσοκομείο που περιείχε μέσα αρχεία με ραντεβού για εμβολιασμούς – Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τα ρίχνει στους…«ψεκασμένους»

Περίεργη υπόθεση και ακόμα πιο περίεργη τοποθέτηση από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.

Ένα λάπτοπ που περιείχε, μεταξύ άλλων, ραντεβού για εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού, εκλάπη από το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται:

«Μία περίεργη διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα πρωί στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Εκλάπη το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου που περιέχει τα ραντεβού για εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες και αρχεία εμβολιασμένων.

Το πρωί η υπεύθυνη παθολόγος ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου διαπίστωσε ότι έλειπε το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου από το Γραφείο της στη παθολογική κλινική.

Ειδοποίησε τους αρμοδίους του νοσοκομείου έγινε έρευνα και τελικά βρέθηκε ο υπολογιστής σε ένα κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών στη παθολογική κλινική. Κλήθηκε η αστυνομία. Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Γιατί τον υπολογιστή του εμβολιαστικού; Και μάλιστα τον πέταξαν σε κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών. Μήπως έχουμε να κάνουμε με άλλη μια υπόθεση ψεκασμένων αρνητών του κορονοϊού;»