• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διοικητής ΠΑΓΝΗ για 44χρονη: «Δίνει μάχη για τη ζωή της. Υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις ότι φταίει το εμβόλιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Διοικητής ΠΑΓΝΗ για 44χρονη: «Δίνει μάχη για τη ζωή της. Υπάρχουν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις ότι φταίει το εμβόλιο» – ΒΙΝΤΕΟ

Δυσοίωνες είναι οι εκτιμήσεις των ειδικών για την εξέλιξη της υγείας της 44χρονης από την Κρήτη,

που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ, μετά την επιβάρυνση της υγείας της, λόγω της θρόμβωσης που εμφανίστηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα, «η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη» και ότι οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν σε επόμενο χρόνο την κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας της, καθώς «ακόμη υπάρχουν υπολείμματα φαρμάκου στο αίμα της και δεν μπορούν να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα».

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, όπου το Σάββατο ανακοίνωσε ότι η 44χρονη ειναι εγκεφαλικά νεκρή και ότι μίλησε στα τρία ανήλικα παιδιά τους και τους είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουν την κηδεία της μητέρας τους.

Μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως η γυναίκα του είχε μέχρι την τελευταία στιγμή ενστάσεις και φόβους για το εμβόλιο.

Αναφορικά με την συσχέτιση της θρόμβωσης με το εμβόλιο της AstraZeneca, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε «έχουμε στείλει ορισμένες εξετάσεις της στον ΕΟΦ», ενώ τόνισε ότι «υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις ώστε να μπορούμε να πούμε ότι 100% ευθύνεται το εμβόλιο της AstraZeneca για την θρόμβωση».

Δείτε τις δηλώσεις του στον ant1: