• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν μας λυπούνται! Χριστουγεννιάτικα Παγώνη; Κι όμως! – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μας λυπούνται! Χριστουγεννιάτικα Παγώνη; Κι όμως! – ΒΙΝΤΕΟ

H κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη, σημείωσε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, τονίζοντας πως τους ασθενείς δεν τους απασχολούν τα ρεβεγιόν.

Το σημαντικό είναι να γίνουν καλά και να μπορέσουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, προσέθεσε, ευχόμενή τους περαστικά.

Μιλώντας στο Mega, η κα Παγώνη αναφέρθηκε στα φετινά, διαφορετικά, Χριστούγεννα, αναφέροντας πως όλοι θα ήθελαν να τα περάσουν οικογενειακά και με φίλους σε ρεβεγιόν, ωστόσο είναι απαραίτητο να τηρηθούν τα μέτρα, λόγω των συνθηκών που βιώνουμε.

Η ίδια εξέφρασε την ελπίδα της να πειστούν οι αρνητές για το πόσο επικίνδυνη είναι η κατάσταση και αναφέρθηκε στους νέους ανθρώπους που νόσησαν σοβαρά και διασωληνώθηκαν.

«Νόσησαν και διασωληνώθηκαν νέοι άνθρωποι» είπε χαρακτηριστικά.


Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε και στις παραμέτρους που θα δώσουν το «σήμα» για άνοιγμα σχολείων, καταστημάτων και γενικώς της χώρας.
«Δεν μπορεί να πει κανένας τίποτα για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου», υπογράμμισε η κα Παγώνη και αναφέρθηκε στο κρίσιμο 15θήμερο που διανύουμε και το οποίο θα ορίσει τις οποίες αποφάσεις.

Οι παράμετροι στις οποίες αναφέρθηκε είναι ο αριθμούς κρουσμάτων και διασωληνωμένων. «Είναι οι παράμετροι που θα δώσουν το σήμα για το εάν θα ανοίξουν τα σχολεία, τα μαγαζιά και γενικά για το πώς θα προχωρήσει η ζωή μετά τις 7 Ιανουαρίου».

Καταλήγοντας, μάλιστα, τόνισε πως «όποιος βγει και πει ότι θα ανοίξει κάτι, δεν ξέρει τι του γίνεται».

«Περιμένουμε να εξελιχθούν τα πράγματα σε 15 μέρες».