• Αρχική
  • Άρθρα
  • Δεν έχεις covid; Να περιμένεις! – Ουρές για τακτικά χειρουργεία έως και 6 μήνες! Χαριστική βολή στους καρκινοπαθείς – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχεις covid; Να περιμένεις! – Ουρές για τακτικά χειρουργεία έως και 6 μήνες! Χαριστική βολή στους καρκινοπαθείς – ΒΙΝΤΕΟ

Χρειάστηκε ένας κορωνοϊός για να καταρρεύσει το σύστημα υγείας.

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες στα νοσοκομεία της χώρας από τη στιγμή που η πανδημία «χτύπησε» την «πόρτα» της χώρας μέχρι και σήμερα.

Χιλιάδες επί χιλιάδων είναι οι ασθενείς που μπαίνουν αυτομάτως σε λίστες αναμονής που μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 6 μήνες!

Αυτό, όπως καταμαρτυρούν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι θεράποντες γιατροί, μετατρέπει τα τακτικά χειρουργεία σε…έκτακτα, από τη στιγμή που η κατάσταση της υγείας των ασθενών επιδεινώνεται ακόμα και από μία επέμβαση ρουτίνας που δεν έγινε στην ώρα της!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι καρκινοπαθείς, που ελέω covid αφέθηκαν επί έναν ολόκληρο χρόνο στη μοίρα τους!

Μέχρι και οι διαγνώσεις καρκίνου έπεσαν στα τάρταρα, όχι επειδή…ο covid «εξαφάνισε» και τους καρκίνους (μετά την γρίπη), αλλά γιατί πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να φτάσει μέχρι τα νοσοκομεία για να εξασφαλίσει μία διάγνωση ή νοσηλεία.

Οι ανάγκες σήμερα για εξασφάλιση κρεβατιών ΜΕΘ και προσωπικού, λίγες ημέρες αφότου άνοιξε ο τουρισμός είναι μεγαλύτερες από ποτέ, την ώρα που κάποιοι ονειρεύονται…τιμωρίες υγειονομικών οι οποίοι θα αρνηθούν να εμβολιαστούν: