Αυτά μας έλεγαν περί «ασφαλών εμβολίων»!! Δεν πρέπει να ξεχαστούν τα ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχουν και αυτοί που δεν ξεχνούν τι μας έλεγαν κάθε μέρα επί σχεδόν τρία χρόνια.

Μετά από πολλούς μήνες, «φουντώνει» για τα καλά το θέμα με τα εμβόλια κατά του covid με αφορμή την υπόθεση της Astra Zeneca που έχει ανησυχήσει πολύ κόσμο!

Αυτά που λένε σήμερα οι «ειδικοί»

«Δεν χρειάζεται πανικός», δηλώνουν τώρα με χαρακτηριστική άνεση οι πάσης φύσεως «ειδικοί», ξεχνώντας όμως (τυχαία άραγε;;;;) τι έλεγαν στον κόσμο λίγα μόλις χρόνια πριν.

Τι λένε σήμερα;; Ενδεικτικά είναι τα λόγια του Γκίκα Μαγιορκίνη (ΕΔΩ το βίντεο) για το εμβόλιο της Astra Zeneca:

«Κοιτάξτε, οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι εξαιρετικά σπάνιες. Είχε το Astra Zeneca σε πολύ χαμηλό ποσοστό κάποιες. Είχαν ακουστεί. Πρόκειται για θρομβώσεις και γι’ αυτό το λόγο μετά από τα πρώτα στάδια περιορίστηκε μόνο σε μεγάλες ηλικίες. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για πολύ σπάνιες παρενέργειες, λιγότερο από ένα στα 100.000 άτομα».

Η δε Παγώνη, που επίσης την γνωρίσαμε στην εποχή της τρίχρονης πανδημίας, βγαίνοντας σήμερα στα κανάλια, λέει τα εξής:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει φόβος. Ό,τι και να λέμε ο καθένας μας προφορικά δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουν οι μελέτες. Εάν ο καθένας λέει την προσωπική του άποψη δεν βγάζουμε πουθενά. Θα πρέπει να δοθούν οδηγίες από την επιστημονική κοινότητα. Το μόνο που κάνουμε τώρα είναι να αναστατώνεται ο κόσμος. Χρειάζεται επιστημονική εξήγηση».

(Δείτε στο 3:20)

Σε ακόμα μία τηλεοπτική της εμφάνιση ισχυρίζεται πως οι «ειδικοί» ανέκαθεν έβγαιναν στα κανάλια και προειδοποιούσαν για τις παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του covid!

Σε άλλο σημείο μάλιστα συνέκρινε τις παρενέργειες της ασπιρίνης με τα εμβόλια, τα οποία όμως -εν αντιθέσει με την ασπιρίνη- επιβλήθηκαν στους ανθρώπους!!!

Αυτά που έλεγαν εν μέσω πανδημίας

Το ΕΛ, επειδή δεν ξεχνά, έψαξε και βρήκε αποσπάσματα με μερικές από τις πιο βαρυσήμαντες δηλώσεις που έγιναν στα κανάλια σε μία εποχή που μία ομάδα «ειδικών» αλλά και πολιτικών έλεγαν στους πολίτες πως τα «εμβόλια είναι ασφαλή και πως πρέπει όλοι να τα κάνουν υποχρεωτικά για να…σωθούν».

Δυστυχώς για πολλούς τα βίντεο μένουν:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί