Η Αγγελική Τσαντσαρίδου είναι διευθύντρια του ΕΣΥ της χειρουργικής θώρακος με σπουδές στο Δημόσιο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με έδρα το Βinghampton, αριστούχος απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αρνείται να κάνει το εμβόλιο και οι δηλώσεις της ανάβουν φωτιές!
«Από ιατρικής απόψεως το εμβόλιο δεν έχει πάρει ακόμα επίσημη έγκριση κυκλοφορίας.
Από εδώ και πέρα, θα καταγράφονται όλες οι παρενέργειες του εμβολίου: θρομβώσεις, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά επεισόδια, εμφράγματα, έτσι ώστε να γίνει μία στατιστική ανάλυση και να τεκμηριωθεί και να κυκλοφορήσει βάσει νόμου ότι είναι εγκεκριμένο.
Για παράδειγμα το εμβόλιο της γρίπης έχει πάρει έγκριση κυκλοφορίας και γίνεται μόνο σε όσους θεωρούν ότι θέλουν να το κάνουν!
Το να υποχρεώσεις κάποιον να εμβολιαστεί, είναι καταπάτηση της Δημοκρατίας.
Το εμβόλιο δεν έχει πάρει έγκριση παγκοσμίως. Απλώς κυκλοφόρησε γιατί υπήρχε έκτακτη πανδημία.
Επίσης δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες οι παρενέργειες του εμβολίου. Όσοι θέλουν να εμβολιαστούν, εκ του ασφαλούς, πρέπει να περιμένουν να πάρει το εμβόλιο επίσημη έγκριση», τόνισε η γιατρός αποκαλύπτοντας πως αυτή την στιγμή στην κλινική της βρίσκονται και εμβολιασμένοι διασωληνωμένοι.
«Το εμβόλιο είναι ακόμα υπό μελέτη», συμπλήρωσε, καταγγέλλοντας περιστατικό νεκρού μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου.
«Τώρα θα μιλάμε στα ίσια! Καταγγελίες! Έβαλαν 33χρονη τραυματιοφορέα να κάνει με το ζόρι το εμβόλιο και τώρα δεν ξέρουν καν τι έχει», ανέφερε υγειονομικός που βρισκόταν δίπλα της.
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: Ανοιχτές υποδομές και ρεαλιστικός διάλογος
- Μ. Χαρακόπουλος: Έκκληση στους αγρότες να μη χάνουν το δίκιο τους με ακραίες συμπεριφορές
- Κυρ. Μητσοτάκης: «Στην Ελλάδα υλοποιείται το μεγαλύτερο πρόγραμμα αναβάθμισης του κτιριολογικού εξοπλισμού του ΕΣΥ»
- Σωκράτης Φάμελλος: Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος και μας αφορά όλους
- Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου – Μέχρι το απόγευμα θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία
- Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Αντιρρίου – Ιωαννίνων
- Οι δήμοι που τέθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της κακοκαιρίας «BYRON»
- Αποκαταστάθηκε μερικώς η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Λάρισα-Παλαιοφάρσαλος
- Κ. Τσιάρας: Είμαι ανοιχτός για διάλογο με τους αγρότες – Την προσεχή εβδομάδα η πληρωμή του Μέτρου 23
- Δωρεάν μη επεμβατικός έλεγχος ήπατος στον Πειραιά στις 8 και 9 Δεκεμβρίου









