Αφήγημα ΤΕΛΟΣ!!! Το πιο εμβολιασμένο μέρος του κόσμου ΑΚΥΡΩΝΕΙ τα Χριστούγεννα!!!

ΧΟΥΝΤΑΡΑ παντού παρά τα εμβόλια!

Στην ακύρωση όλων των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα προχώρησαν οι Αρχές του Γιβραλτάρ, παρά το γεγονός πως έχει εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού του.

Λόγω ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων της Covid-19 το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ματαίωση «των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων, δεξιώσεων και παρόμοιων συναθροίσεων για τα Χριστούγεννα» και κάλεσε τους κατοίκους του βρετανικού θυλάκου να αποφεύγουν για έναν μήνα όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τα πάρτι. Προτείνει δε εξωτερικούς χώρους για τις αναγκαίες δραστηριότητες και επαφές των κατοίκων, την χρήση μάσκας και την αποφυγή εναγκαλισμού και χειραψιών.

«Η δραστική αύξηση του αριθμού των ατόμων που διαγιγνώσκονται θετικά στην Covid-19 τις τελευταίες ημέρες μάς υπενθυμίζει σαφέστατα ότι ο ιός κυριαρχεί στην κοινωνία μας κι είναι ευθύνη όλων μας να λάβουμε όλα τα λογικά προληπτικά μέτρα για να προστατευτούμε και να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα», δήλωσε η υπουργός Υγείας, Σαμάνθα Σακραμέντο.

ΠΗΓΗ: Evening Standart – Τα Χριστούγεννα ακυρώνονται στην πιο εμβολιασμένη περιοχή του κόσμου

Την τελευταία εβδομάδα, το Γιβραλτάρ καταγράφει κατά μέσο όρο 56 νέα κρούσματα ημερησίως, από 10 τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε μια «εκθετική», όπως την περιγράφει η κυβέρνηση, αύξηση, μολονότι η περιοχή αυτή έχει τη μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη παγκοσμίως!!!

Αυξήσεις των κρουσμάτων της Covid-19 έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα και σε άλλες χώρες με υψηλότατη εμβολιαστική κάλυψη.

Στην Σιγκαπούρη, όπου έχει κάνει το εμβόλιο το 94% των επιλέξιμων πολιτών, οι νέες μολύνσεις άγγιξαν επίπεδα-ρεκόρ στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στην Ιρλανδία, όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως περίπου το 92% του πληθυσμού, τα κρούσματα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από τον περασμένο Αύγουστο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί