61χρονη από τον Ασπρόπυργο πέθανε πέντε μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
Έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΦ, ο οποίος διερευνά τι συνέβη.
Ο γιος της μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό αποκάλυψε πως η μητέρα του είχε νικήσει τρεις φορές τον καρκίνο και πέθανε από ένα εμβόλιο. «Είναι κρίμα. Μια χαρά εργαζόταν, πήγαινε στη δουλειά της. Μου έχουν κοπεί τα γόνατα», είπε.
Μάλιστα είχε ακυρώσει το εμβόλιο ήδη μια φορά καθώς φοβόταν πιθανές παρενέργειες.
«Την ίδια μέρα της πέφτει το οξυγόνο. Την Κυριακή το πρωί ξύπνησε μια χαρά, το βράδυ της έφτασε το οξυγόνο στο 85.8. Τη Δευτέρα σηκώθηκε, πήγε στη δουλειά της. Ξαφνικά την Τετάρτη στις 5 το πρωί με ξυπνάει, είχε δυσφορία. Μιλάγαμε ανά μισή ώρα, μίλησε με τον ογκολόγο της και της είπε καλό είναι να έρθεις στο νοσοκομείο να σε δει ένας πνευμονολόγος για να δούμε τι γίνεται», είπε ο γιος της.
«Έκανε τεστ για κορωνοϊό και βγήκε αρνητικό και η ακτινογραφία θώρακα ήταν καθαρή. Με πήρε τηλέφωνο ότι έρχεται σπίτι και μετά από λίγο την κάλεσα εγώ και δεν το σήκωνε. Ήταν στον καναπέ, είχε βάλει το οξυγόνο και είχε σβήσει ήδη», συμπλήρωσε.
Πριν κάνει το εμβόλιο, είχε ενημερώσει τους γιατρούς της και τον ΕΟΔΥ.
«Ο γιατρός που της έκανε το εμβόλιο, έχει κάνει και κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. Ο ογκολόγος της έχει ζητήσει ιστολογική και τοξικολογικές. Έχω και το χαρτί της νεκροψίας, που λέει πως πιθανόν έμφραγμα να είναι η αιτία», κατέληξε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Γαλλία: Ισχνή ανάπτυξη για το 2025 προβλέπει η τοπική κυβέρνηση
- Αμερικανός tiktoker δείχνει πώς η Κίνα παγιδεύει αυτοκίνητα αν δεν πληρώσετε! vid
- «Νυχτερινός Ποιμήν»: Επιχείρηση για τον εντοπισμό ανηλίκων σε νυχτερινά κέντρα – Δύο συλλήψεις
- Ιωάννινα: Κλειστός από αγρότες, ο κόμβος του αεροδρομίου
- Μαλί: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα
- «Πότε θα μιλάμε για γενοκτονία»; «Καμπανάκι» για όσα συμβαίνουν στην πολυπολιτισμική Ευρώπη
- Β. Κικίλιας: «Οι ροές είναι στο σύνολό τους 25% μειωμένες σε σχέση με πέρυσι»
- Γιατί υπάρχουν παντού…μπουκάλια με νερό στους δρόμους του Τόκιο; ΒΙΝΤΕΟ
- Γρεβενά: Συνελήφθη 53χρονος αλλοδαπός -μέλος σπείρας που εξαπατούσε τηλεφωνικά ανυποψίαστους πολίτες
- Η Ελλάδα στις κορυφαίες επιλογές των διεθνών επενδυτών και το 2026









