• Αρχική
  • Άρθρα
  • 43χρονος έπαθε εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο J&J – Παρέλυσε από την μία πλευρά, δεν μπορεί να μιλήσει! vid

43χρονος έπαθε εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο J&J – Παρέλυσε από την μία πλευρά, δεν μπορεί να μιλήσει! vid

Με δάκρυα στα μάτια η θεία του - Η Ελλάδα δεν πτοείται...

Αμερικανός από το Μισσισσίππι των ΗΠΑ έπαθε θρόμβωση μετά την χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson, εμβόλια, τα οποία έφτασαν και στην Ελλάδα.

Το συγκλονιστικό είναι πως μετά το εμβόλιο, έμεινε παράλυτος από την μία πλευρά του σώματός του.

Όπως μεταδίδει η New York Post και άλλα μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του ανέφερε πως, εκτός των άλλων, δεν μπορεί να μιλήσει.

 Ο άντρας έπαθε εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο της μίας δόσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται.

Έκανε το εμβόλιο και κάτι πήγε στραβά, πιστεύουμε πως έπαθε εγκεφαλικό», σημείωσε η θεία του, Celeste Foster O’Keefe.

Μετά το εμβόλιο ο πατέρας 7 παιδιών μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο από θρόμβωση. Ο άντρας έμεινε παράλυτος από τη δεξιά πλευρά του σώματός του, όπως επιβεβαιώνουν οι συγγενείς του.

«Δεν είναι σε θέση να μιλήσει και δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι παράλυτος από την δεξιά πλευρά. Μας γνωρίζει και κλαίει όταν μας βλέπει», δήλωσε η O’Keefe.

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα έχει λάβει τις πρώτες 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson. Οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Συνολικά από την Johnson & Johnson η Ελλάδα περιμένει 70 χιλιάδες δόσεις τον Απρίλιο, 300 χιλιάδες τον Μάιο και 960 χιλιάδες τον Ιούνιο.