Επιδεινώθηκε η κατάσταση για 4 ακόμα ηλικιωμένους με κορονοϊό από το γηροκομείο “Αττική” στον Άγιο Παντελεήμονα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα η ανησυχία για την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μεγαλώνει, καθώς εντοπίστηκαν 20 νέα κρούσματα από τεστ στην πλατεία.
Συγκεκριμένα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν σήμερα, Κυριακή 4 Οκτωβρίου, rapid τεστ στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.
Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν είναι 487 από τα οποία βρέθηκαν είκοσι 20 θετικά εκ των οποίων πέντε 5 αφορούν Έλληνες και 15 αλλοδαπούς. 8 είναι γυναίκες και δώδεκα 12 άνδρες, με μέσο όρο ηλικίας τα 41 έτη.
(newsit – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κινέζοι απελευθερώνουν ρομπότ δεινόσαυρους με τεχνητή νοημοσύνη! BINTEO
- Το ανθρωποειδές ρομπότ που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού..αλλά διχάζει, vid
- Κ. Δημογλίδου για Βορίζια: «Οι δυνάμεις της αστυνομίας θα παραμείνουν για όσο χρόνο χρειαστεί»
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κατάσβεσης πυρκαγιάς στην Κάτω Τούμπα
- Aφιερωμένα στη σχέση της πόλης με τη θάλασσα τα εγκαίνια της έκθεσης «Thessaloniki Boat & Fishing Show»
- Η Ελλάδα Τιμώμενη Χώρα στην 44η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Σάρτζα στην Αραβία
- Η Νιγηρία θα καλωσορίσει την βοήθεια των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση ισλαμιστών ανταρτών
- Ο Κινέζος υπουργός Εμπορίου κάλεσε τη Νότια Κορέα για συνεργασία στις αλυσίδες εφοδιασμού
- Τραγικό θάνατο βρήκαν 2 φίλοι στη Φθιώτιδα: Σκοτώθηκαν τα ξημερώματα σε τροχαίο
- Βρετανία: Η χθεσινή επίθεση με μαχαίρι σε τρένο δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατική επίθεση









