Γυναίκα πέθανε μέσα σε φαρμακείο αμέσως μετά το εμβόλιο COVID: «Έπεσε ΝΕΚΡΗ στο πάτωμα»

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ, μια γυναίκα κατέρρευσε και πέθανε λίγες μόνο στιγμές αφότου έλαβε ένα ενισχυτικό εμβόλιο Covid σε τοπικό φαρμακείο στο Σασκατούν του Καναδά.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κόρης της γυναίκας, η μητέρα της Carol Pearce, η οποία περιγράφηκε ως «απόλυτα υγιής» και ότι δεν είχε «καθόλου ιατρικά προβλήματα», πέθανε στο Shoppers Drug Mart την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου μέσα σε λίγα λεπτά από την αποστολή μηνύματος στην κόρη της. Είχε κάνει το εμβόλιο COVID.

«Η ζωή της όμορφης μητέρας μου αφαιρέθηκε χθες από το ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΟΣΗ του εμβολίου COVID!» έγραψε η κόρη της Stephanie Foster στο Facebook την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν χαρούμενη και απόλυτα υγιής! Πέρασε χθες το πρωί επισκεπτόμενη το σπίτι μου μέχρι την ώρα του ραντεβού της. Έφυγε για το ραντεβού της χαρούμενη και γεμάτη ενέργεια!».

Σε στιγμιότυπα οθόνης μιας συνομιλίας που είχε με τη μητέρα της πριν από τον θάνατό της, ένα από τα τελευταία κείμενα της μητέρας της ανέφερε ότι «περιμένει τα 15 λεπτά (μετέ το εμβόλιο», μαζί με ένα λαχανιασμένο emoji ακολουθούμενο από «lol. ”

«Η μαμά μου μου στέλνει μήνυμα αμέσως μετά την λήψη για να με ενημερώσει ότι περίμενε τα 15 λεπτά και της έστειλα μήνυμα. Ήταν αμέσως μετά που λένε ότι “έπεσε νεκρή πριν χτυπήσει στο πάτωμα” φαρμακείου!!!!! Αυτό μας είπαν τα έγγραφα».

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Facebook δείχνουν ότι κάποιος έστησε ένα μνημείο για τον Pearce έξω από το Shoppers Drug Mart όπου φέρεται να σημειώθηκε ο θάνατος.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που καταγράφηκε στο Shoppers, ένας πελάτης ρώτησε έναν φαρμακοποιό για τις παρενέργειες του εμβολίου Covid. Ο φαρμακοποιός παραδέχεται πως υπάρχει πιθανότητα παρενεργειών αλλά δεν λέει στον πελάτη ότι μια γυναίκα πέθανε στην τοποθεσία την περασμένη εβδομάδα και όταν έρχεται αντιμέτωπη με τις πληροφορίες λέει πως δεν έχει να πει κάτι για το θέμα.

Δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν στην εν λόγω τοποθεσία του Shoppers Drug Mart, ωστόσο, δύο διαφορετικοί υπάλληλοι είπαν ότι δεν μπορούσαν να σχολιάσουν το θέμα, με τον δεύτερο υπάλληλο να κλείνει γρήγορα το τηλέφωνο!

photo facebook

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί