Γιαμαρέλλου για Θεία Κοινωνία: Ασφαλώς και κοινωνώ κανονικά, ούτε συζήτηση

Το ότι εξακολουθεί να κοινωνεί κανονικά δήλωσε σήμερα το πρωί η λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής, Ελένη Γιαμαρέλλου,

παρά την αυξητική τάση των θανάτων και των διασωληνώσεων που ανακοινώνονται καθημερινά από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

«Ασφαλώς. Ούτε συζήτηση. Μιλάμε μόνο για την Αγία Κοινωνία. Το μεγαλύτερο μυστήριο. Ή πιστεύεις ότι είναι το μυστήριο και δεν μεταδίδεται ή δεν το πιστεύεις», δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαμαρέλλου μιλώντας στο Mega.

Ωστόσο η κυρία Γιαμαρέλλου δεν διευκρίνισε πώς συνεχίζει να κοινωνεί, αφού οι εκκλησίες δεν είναι ανοιχτές για το κοινό και οι λειτουργίες πραγματοποιούνται μόνο από τους ιερείς.

Πάντως όσον αφορά τους ιεράρχες που νόσησαν από κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, η Ελένη Γιαμαρέλλου τάχθηκε υπέρ της χρήσης μάσκας.

«Είτε είσαι αρχιερέας είτε αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύεις εξίσου. Όλοι να φοράμε μάσκα», πρόσθεσε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν η κυρία Γιαμαρέλλου είχε τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας όταν είχε δηλώσει ότι όποιος κοινωνήσει δεν θα κολλήσει κορωνοϊό, καθώς είναι μυστήριο και δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης.

(iefimerida – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί