Για πρώτη φορά επίσημη «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» σε Γερμανία και ΗΠΑ: «Έτσι μόλυναν τα εμβόλια COVID»! (video)

Δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών της γερμανικής Βουλής!!! Αναφορά και σε Αμερικανό επιστήμονα...

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο δημόσια συνεδρίαση της Επιτροπής Αναφορών της γερμανικής Βουλής, στην οποία συζητήθηκε το θέμα «Καμία έγκριση της συνθήκης για την πανδημία με τον ΠΟΥ»!!!!

Ο βιολόγος Dr.  Jürgen Otto Kirchner αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως «Μια ερευνητική ομάδα στις ΗΠΑ ανακάλυψε ότι εμβόλια COVID είναι μολυσμένα με DNA», κατονομάζοντας τις εξετάσεις πέντε παρτίδων εμβολίων που είχε πραγματοποιήσει και ο ίδιος στην Γερμανία.

“Το όριο για το DNA που μπορεί να περιέχεται στα κεντρικά φάρμακα είναι δέκα νανογραμμάρια. (…) Ωστόσο, βρέθηκαν γιγαντιαίες υπερβάσεις αυτού του ορίου”, τόνισε.

Το ΕΛ έψαξε και βρήκε την ερευνητική ομάδα, στην οποία αναφέρθηκε ο Γερμανός βιολόγος! Ο εξέχων ειδικός στη γονιδιωματική του καρκίνου Dr. Phillip Buckhaults  είπε ότι έχει αποκαλύψει στοιχεία που δείχνουν ότι κάθε δόση του εμβολίου mRNA Covid είναι γεμάτη με δισεκατομμύρια κομμάτια DNA, με την όλη διαδικασία να γίνεται γρήγορα και πρόχειρα, κάτι που δεν συνάδει με την δεοντολογία της Υγείας!!!!

«Το εμβόλιο είναι  μολυσμένο με πλασμιδικό DNA », είπε ο καθηγητής Buckhaults στην ακρόαση και υπογράμμισε: “Δεν είναι μόνο mRNA, έχει κομμάτια DNA σε αυτό.”  

Ενδεχομένως, να πρόκειται και για πλασμίδια που περιέχουν αλληλουχίες SV40 που προκαλούν καρκίνο, ισχυρίζονται άλλοι επιστήμονες!!! Πάντως η επίσημη κρατική επιστημονική άποψη στην Ελλάδα είναι πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες: ΣΟΚ! Έτσι δημιουργούνται καρκίνοι μετά από εμβόλια COVID;;; Επιστήμονες τα συνδέουν με τον ιό SV40 & «Δυναμίτης» από McCullough: «Ο ιός που προάγει τον καρκίνο βρέθηκε σε εμβόλια Covid» – ΒΙΝΤΕΟ

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί