Κυκλοφόρησε στο 2310 521010, το LIAKOBOX επιβίωσης

Κυκλοφόρησε από την MACROLIFE το LIAKOBOX επιβίωσης

Το LIAKOBOX επιβίωσης, θα το βρείτε στο 2310 521010 με δώρο τα έξοδα αποστολής και κόστος 39 ευρώ το πρώτο και 35 ευρώ για όλα τα υπόλοιπα που τυχόν θα πάρετε.

Αποτελείται από :

Α. Oregano oil (Liako-oil) που βοηθά:

1. προβλήματα υγείας που απορρέουν από όλους τους μικροοργανισμούς όπως, ιώσεις παντός τύπου, εποχιακές και ειδικές γρίπες, ηπατίτιδες, εγκεφαλίτιδες, ωτίτιδες, δερματίτιδες, εκζέματα, ψωριάσεις, αρθρίτιδες οστεοαρθρίτιδες, ρευματισμούς, αλλεργίες, άσθμα, πνευμονίες, ιγμορίτιδες κλπ.

2. διάρροια, εντερικά και πεπτικά προβλήματα, κολίτιδες, τυμπανισμό.
3. Εργαστηριακές δοκιμές έχουν δείξει ότι πρόκειται για ένα φυσικό και πολύ ισχυρό αντιβιοτικό  ενώ δεν έχει καμία από τις παρενέργειες των συνηθισμένων αντιβιοτικών. Εξοντώνει άμεσα τα μικρόβια χωρίς αυτά να γίνονται ανθεκτικά στην χρήση του ριγανέλαιου κάτι που συμβαίνει σχεδόν πάντα με τα συνήθη αντιβιοτικά.

4. Ερευνες έδειξαν ότι έχει αποτελεσματική δράση και στην μείωση του ζακχάρου, ενώ σε πρόσφατη έρευνα του ΑΠΘ το ριγανέλαιο έδειξε πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση.
5. βρείτε βοήθεια σε ελαφρά εγκαύματα και ανακουφιστείτε από τον πόνο αναμιγνύοντας μία σταγόνα ριγανέλαιου σε μία κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Κατάλληλο επίσης γιά ψωρίαση μυκητίαση και δερματοπάθειες (2-3 σταγόνες σε μία κουταλιά λάδι). Εάν έχετε αλλεργία σε τσιμπήματα σφήκας ή μέλισσας, κάνοντας έγκαιρη τοπική εφαρμογή με ριγανέλαιο θα έχετε άμεσα και σωστικά αποτελέσματα. 
6. Κάντε εισπνοές από το μπουκαλάκι του ριγανέλαιου για να αντιμετωπίσετε πνευμονικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Είτε στην καθημερινή ζωή, είτε σε περίπτωση κατάστασης επιβίωσης το LIAKO-OIL θα σας βοηθήσει σε πάρα πολλά.

Β. Δύο κουτιά με συνολικά 10 μπάρες ενέργειας. Σας δίνουν δύναμη και ζωτικότητα όταν τη χρειάζεστε. Ειδικά σε περίπτωση επιβίωσης μπορούν να σας τροφοδοτήσουν με ενέργεια και να κόψουν την πείνα για πολλές μέρες.

Γ. Συμπλήρωμα διατροφής με 60 κάψουλες Ιωδίου των 150 μg. Βοηθούν στην προστασία των λεμφαδένων και του θυρεοειδούς ρυθμίζοντας την λειτουργία του. Τέτοιες μοιράζει ο ρωσικός στρατός σε όλα του τα στελέχη για την περίπτωση πυρηνικού πολέμου, ή διαρροής ραδιενέργειας όπως στο Τσερνομπίλ. Το ίδιο έκαναν οι Ιάπωνες στην περίπτωση της Φουκοσίμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μαζί μπορείτε να ζητήσετε και ΜΕΛΑΝΘΙΝ (30 κάψουλες) μόνο με 9 (εννέα) ευρώ.

  • 244
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...