• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Παγώνουν» μετά τα δημοσιεύματα οι εμβολιασμοί με J&J στην Ελλάδα, vid

«Παγώνουν» μετά τα δημοσιεύματα οι εμβολιασμοί με J&J στην Ελλάδα, vid

Τελευταίο γνωστό περιστατικό το εγκεφαλικό και η παράλυση 43χρονου

Οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson στη χώρας μας μπαίνουν στον «πάγο» μέχρι να υπάρξει η σύσταση του ΕΜΑ.

Αυτό γνωστοποίησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σε ερώτηση για το εάν από Δευτέρα θα χορηγηθούν τα εμβόλια της Johnson & Johnson απάντησε «όχι».

«Εμείς παραλάβαμε τα εμβόλια την προηγούμενη εβδομάδα. Θα ανοίγαμε την πλατφόρμα αλλά των ραντεβού αλλά με βάση και τις ανακοινώσεις της εταιρίας, η οποία συνέστησε να παραμείνουν τα εμβόλια έτσι και να μην χρησιμοποιηθούν, δεν ανεβάσαμε ραντεβού έτσι ώστε να μην έχουμε τη διαδικασία να τα ακυρώσουμε ή να τα αναβάλλουμε ή να τα μετακινήσουμε. Περιμένουμε τις αποφάσεις του ΕΜΑ για να δούμε τι θα γίνει» επεσήμανε χαρακτηριστικά μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ EL.GR: 43ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Αμερικανός από το Μισσισσίππι των ΗΠΑ έπαθε θρόμβωση μετά την χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson, εμβόλια, τα οποία έφτασαν και στην Ελλάδα.

Το συγκλονιστικό είναι πως μετά το εμβόλιο, έμεινε παράλυτος από την μία πλευρά του σώματός του.

Όπως μεταδίδει η New York Post και άλλα μέσα ενημέρωσης, η οικογένειά του ανέφερε πως, εκτός των άλλων, δεν μπορεί να μιλήσει.

 Ο άντρας έπαθε εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο της μίας δόσης, σύμφωνα με όσα αναφέρονται.

Έκανε το εμβόλιο και κάτι πήγε στραβά, πιστεύουμε πως έπαθε εγκεφαλικό», σημείωσε η θεία του, Celeste Foster O’Keefe.

Μετά το εμβόλιο ο πατέρας 7 παιδιών μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε το εγκεφαλικό επεισόδιο από θρόμβωση. Ο άντρας έμεινε παράλυτος από τη δεξιά πλευρά του σώματός του, όπως επιβεβαιώνουν οι συγγενείς του.

«Δεν είναι σε θέση να μιλήσει και δεν μπορεί να περπατήσει. Είναι παράλυτος από την δεξιά πλευρά. Μας γνωρίζει και κλαίει όταν μας βλέπει», δήλωσε η O’Keefe.

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει.

Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα έχει λάβει τις πρώτες 33.600 δόσεις του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson. Οι εμβολιασμοί με το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Συνολικά από την Johnson & Johnson η Ελλάδα περιμένει 70 χιλιάδες δόσεις τον Απρίλιο, 300 χιλιάδες τον Μάιο και 960 χιλιάδες τον Ιούνιο.