Φέρνουν mRNA εμβόλια για τα πάντα, ακόμα και για τον καρκίνο: Πόσο ασφαλή θα είναι; ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε τι φέρεται να ετοιμάζεται...

Η Dr Jane Ruby είναι κάτοχος δύο διδακτορικών διπλωμάτων στην Εκπαίδευση και την Ψυχολογία, έχει δύο μεταπτυχιακά στην Νοσηλευτική και στην Διεθνή Οικονομία της Υγείας, ενώ πλέον είναι τηλεπερσόνα!

Μεταξύ άλλων δήλωσε σε σχέση με το μέλλον των εμβολίων:

«Δεν επιδιώκουν μόνο περισσότερους και διαφορετικούς υποτίθεται υποτύπους του υλικού mRNA!

Αναπτύσσουν  ίσως εκατοντάδες νέα από αυτά τα λεγόμενα “εμβόλια”, τα οποία γνωρίζουμε πως ποτέ δεν ήταν (εμβόλια), αλλά ούτε «θεραπευτικά μέσα”…

Θα προσπαθήσουν να σας πουν τώρα, ότι: ”Ξέρετε, έχουμε πια τη θεραπεία για τον καρκίνο, για την νόσο του Lyme και για κάθε είδους άλλες χρόνιες ασθένειες”.

Αυτό είναι ψέμα.

Οι ιδρυτές της BioNTech, αυτό το ζευγάρι Γερμανών, βγήκαν και είπαν ότι έχουν αναπτύξει μια θεραπεία mRNA για τον καρκίνο, -λίγο εμβόλιο, λίγο θεραπεία.

Αυτό δεν έχει κανένα ιατρικό ή επιστημονικό νόημα, αλλά ετοιμάζουν τα εργοστάσια παραγωγής mRNA τους στην Αυστραλία και στην Αφρική… Όλα αυτά υπάρχουν στις ειδήσεις στα συμβατικά ΜΜΕ!

Είναι σαν να ζούμε όλοι σε 2 παράλληλα σύμπαντα, όπου στην δική μας πλευρά οι άνθρωποι πεθαίνουν, βλάπτονται, μένουν μόνιμα ανάπηροι, αδυνατούν να δουλέψουν πια μετά τη λήψη αυτών των εμβολίων, ενώ στην άλλη πλευρά του σύμπαντος είναι αυτοί οι άνθρωποι, όπως αυτοί οι ιδρυτές, αυτό το ζευγάρι ιδρυτών της BioNTech, το οποίο ουσιαστικά πηγαίνει πρόσω ολοταχώς κατασκευάζοντας περισσότερα εργοστάσια για την παραγωγή πολλαπλών τύπων mRNA, ώστε να μπορέσουν να γίνουν τρισεκατομμυριούχοι, υποθέτω. (σ.σ. τα χρήματα είναι απλά το μέσο για να ‘λαδωθούν’ οι κατάλληλοι άνθρωποι, ο σκοπός φέρεται να είναι να μπουν συγκεκριμένα σκευάσματα μέσα στους ανθρώπους)».

Δείτε την συνέχεια και το τι ακριβώς φέρονται πως θέλουν να παράξουν, για αρχή:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί