Έξι άτομα εμφάνισαν ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αμέσως μετά το εμβόλιο COVID – Παθούσα: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ, vid

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ένας νέος «σούπερ σταθμός» εμβολίου για τον COVID-19 έκλεισε λίγες ώρες μετά το άνοιγμα, όταν έξι άτομα τραυματίστηκαν πρόσφατα μετά από το εμβόλιο της Moderna, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Το σούπερ κέντρο εμβολίων στο Petco Park του Σαν Ντιέγκο άρχισε να απομακρύνει τους ανθρώπους αφού έξι άτομα παρουσίασαν «αλλεργικές αντιδράσεις» από την ένεση mRNA της Moderna.

«Ήταν η ομαδοποίηση ατόμων με εμφανείς αλλεργικές αντιδράσεις που με αρκετή προσοχή, επιβράδυναν τα πράγματα για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό», δήλωσε ο αναπληρωτής υπεύθυνος δημόσιας υγείας του Σαν Ντιέγκο Έρικ Μακντόναλντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή.

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι της κομητείας απέσυραν την παρτίδα των εμβολίων Moderna από την διανομή στο κέντρο, υποστηρίζοντας ότι ήταν «έκπληξη» να βλέπουμε τόσες πολλές ανεπιθύμητες αντιδράσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ανέφερε το NBC 7 San Diego.

Ωστόσο, αξιωματούχοι της κομητείας πρόσθεσαν ότι «αναμένονται να συμβούν ανεπιθύμητες ενέργειες» κατά την διάρκεια αυτού του τύπου «εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού», απλώς όχι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένας από τους ασθενείς που υπέφερε από μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο εμβόλιο Moderna είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα πάρει την δεύτερη δόση μετά την εμπειρία.

«Είμαι ακόμα πολύ αβέβαιη για αυτό. Δεν νομίζω ότι θα πάρω την δεύτερη δόση γιατί δεν μπορώ να το ξαναπεράσω», είπε στο NBC 7 San Diego.

Εξήγησε ότι η ανεπιθύμητη αντίδραση εμφανίστηκε αμέσως μετά την λήψη!!!

 «Φυσικά, μετάνιωσα αμέσως για την απόφασή μου», πρόσθεσε.

photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί