Έσκασε το «ΜΠΑΜ»!!! «Σε 2-3 εβδομάδες ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» – Γκάγκα και Μαγιορκίνης μίλησαν, vid

Θα σταματήσει τώρα ο εκβιασμός των τηλέ-ειδικών;;; Θα πάρουν πίσω τα μέτρα υποχρεωτικότητας;;;

Ετοιμάζουν την κοινή γνώμη για το τέλος της πανδημίας!

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης τόνισε πριν από λίγο πως δεν υπάρχει ανάγκη για αυστηροποίηση των μέτρων, καθώς ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων εν μέσω και της πλήρους επικράτησης της μετάλλαξης Όμικρον τείνει να φθίνει, αλλά είναι νωρίς για συμπεράσματα με πλήρη βεβαιότητα.

Παρατήρησε πως ήδη στο Λονδίνο υπάρχει μια αποκλιμάκωση στα κρούσματα, η οποία δεν είναι σίγουρο πως θα παρουσιαστεί και στην Ελλάδα, αλλά πιθανολογεί πως θα ξεκινήσει πρώτα από την Αττική σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα.

Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν βλέπει μία νέα αναζωπύρωση των κρουσμάτων, διευκρινίζοντας πως το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει εξαιρετικά μικρές πιθανότητες.

ΓΚΑΓΚΑ: ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ

Καθοριστική χαρακτήρισε, από την πλευρά της, την επόμενη βδομάδα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Ανέφερε ότι η αποκλιμάκωση θα φανεί σε δύο με τρεις εβδομάδες.

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μια, δυο, τρεις εβδομάδες και θα δούμε τα κρούσματα να κατεβαίνουν και θα δούμε τα πράγματα να είναι καλύτερα. Νομίζω θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά η Μίνα Γκάγκα.

Δείτε την δήλωση στο 09.02:

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Στηριζόμενοι στην πεποίθηση ότι έχει αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα η αρχή του τέλους της πανδημίας, δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που, παρακολουθώντας την πορεία της μετάλλαξης Omicron, εκφράζουν ελπίδες για άμεση αποκλιμάκωση της υγειονομικής κρίσης.

Λόγω της σαρωτικής επέλασης της Omicron και της ευρείας διανομής των ενέσιμων σκευασμάτων, επιστήμονες εκτιμούν ότι το χτίσιμο υψηλού τείχους ανοσίας δεν είναι μακριά.

Ερευνητές στο Washington University, μελετώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα, εκτίμησαν ότι η Omicron αναμένεται να προκαλέσει έως και 99% λιγότερους θανάτους απ’ό,τι η επιθετική Δέλτα.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί