Έρευνα κατά των μεγάλων φαρμακευτικών για τα εμβόλια και όχι μόνο! «Σεισμός» στις ΗΠΑ

Τι αποφάσισε το Τέξας, κάτι που μπορεί να ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου για τις προμηθεύτριες εταιρείες των εμβολίων…

Ο γενικός εισαγγελέας του Τέξας, Ken Paxton, ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα για το εάν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες παραπλάνησαν το κοινό!!!

Οι Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, οι κατασκευαστές του εμβολίου mRNA για τον COVID, θα ερευνηθούν για πιθανές παραβιάσεις του νόμου περί παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών, ανέφερε η New York Post .

«Οι καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας και οι επακόλουθες παρεμβάσεις που επιβλήθηκαν στηn χώρα και στους πολίτες μας αξίζουν εντατικό έλεγχο και θα ερευνήσουμε κάθε ένδειξη αδικοπραγίας στο έπακρο», ανέφερε ο Πάξτον σε δήλωση.

«Αυτή η πανδημία ήταν μια βαθιά προκλητική περίοδος για τους Αμερικανούς», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Εάν οποιαδήποτε εταιρεία εκμεταλλεύτηκε παράνομα τους καταναλωτές κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ή έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ανθρώπων, θα θεωρηθεί υπεύθυνη. Εάν η πολιτική για την δημόσια υγεία αναπτύχθηκε με βάση λανθασμένη ή παραπλανητική έρευνα, το κοινό πρέπει να το γνωρίζει».

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με αναφορές για τις ανησυχητικές παρενέργειες των εμβολίων, απαιτούν επιθετική έρευνα», υπογράμμισε ο εισαγγελέας του Τέχας.

Βέβαια υπάρχει η άποψη που αναφέρει πως το κέρδος δεν ήταν ο αυτοσκοπός αλλά το μέσον , προκειμένου να περάσουν τις ουσίες του εμβολίου σε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Οι κρατικοί επιστήμονες πάντως διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά…

Ο Paxton απαιτεί έγγραφα από τους παραγωγούς εμβολίων COVID που σχετίζονται με «την λήψη αποφάσεων πίσω από τις πανδημικές παρεμβάσεις που επιβλήθηκαν στο κοινό, ειδικά όταν ένα κίνητρο κέρδους ή πολιτική πίεση μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των Αμερικανών».

Η έρευνα του Paxton «θα μπορούσε να έχει εκτεταμένες συνέπειες για τη νομική ασυλία που χορηγείται στους κατασκευαστές των εμβολίων COVID-19 και να ανοίξει την πόρτα σε ομαδικές αγωγές από άτομα που τραυματίστηκαν μετά από εμβόλια mRNA, εν μέσω αναφορών για σπάνιες αλλά σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες», μεταδίδεται.

Όλο αυτό έρχεται μετά και την πρόσφατη έκθεση που χρηματοδότησε η Pfizer, η οποία φέρεται να δείχνει ότι η εταιρεία γνώριζε ότι το εμβόλιο της για τον COVID ενέχει υψηλούς κινδύνους για την υγεία των εμβρύων και των βρεφών ήδη από το 2021!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί