Επιστολή «φωτιά» απέστειλαν ιατροδικαστές στο υπουργείο Υγείας, Δικαιοσύνης, στον ΕΟΔΥ και την Εισαγγελία σχετικά με την εξέταση περιστατικών που έχουν καταγραφεί προηγουμένως ως θύματα από τον κορωνοϊό.
Μεταξύ άλλων αναφέρουν στην τοποθέτησή τους, η οποία αλλάζει τα δεδομένα, καθώς, ενδεχομένως, ακυρώνει πολλές εκ των περιπτώσεων διάγνωσης με covid:
Κατά την διάρκεια της Ιατροδικαστικής Διερεύνησης, των περιστατικών με θετικό τεστ PCR ( νοσηλευόμενα και μη) πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ με Επιστημονικό κριτήριο. Σημειώνεται δε ότι το τεστ PCR από μόνο του δεν αποτελεί διάγνωση, απλά ανιχνεύει, και πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστή του. Με λίγα λόγια εν κατακλείδι ο κάθε ιός έχει γονιδίωμα, χωρίς γονιδίωμα και χωρίς εικόνα ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και χωρίς την αναγκαία και ικανή συνθήκη τηρησής των τεσσάρων (4) κριτηρίων του Koch, δεν καθίσταται δυνατή τεκμηρίωση νόσου. Είναι σαφές από το ανωτέρω εδάφιο ότι με Επιστημονικό κριτήριο de lege artis δεν καθίσταται δυνατή η Ιατροδικαστική τεκμηρίωση μηχανισμού θανάτου – αιτιώδους συνάφειας – αιτίας θανάτου COVID-19. Συνεπώς μέχρι και σήμερα, μετά την πάροδο Έτους και πλέον, δεν έχουν προσδιοριστεί αρμοδίως από τους κατά Νόμον Υπευθύνους, τα ανωτέρω ερωτήματα.
Παρατίθεται ολόκληρη η επιστολή:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Μητσοτάκης θα μιλήσει αύριο στη Βουλή για την επιστολική ψήφο
- Η Βρετανία αποστέλλει πολεμικό πλοίο στην Κύπρο
- Χαλκιδική: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικόπεδο στην Καλλικράτεια – Εξουδετερώθηκε από τον στρατό
- Ιρανός στρατηγός προειδοποιεί πως θα χτυπηθούν όλα τα οικονομικά κέντρα της Μέσης Ανατολής
- «Το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» – Αγωνία σε σχέση με πιθανή απρόβλεπτη αντίδραση της Τεχεράνης
- Ξεκίνησε και διακόπηκε η δίκη των στελεχών της Αρχής Διαφάνειας που έλεγξαν τη σύμβαση 717 για τον σιδηρόδρομο
- Σαουδική Αραβία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για επικείμενη επίθεση στην ανατολική πόλη Νταχράν
- Μέση Ανατολή: Περιορισμένος αριθμός πτήσεων, σε εξέλιξη επιχειρήσεις εκκένωσης
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει με σφοδρότητα το Ιράν»
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος εκεί ενδέχεται να καθυστερήσει την αποστολή αμερικανικών όπλων στην Ουκρανία









