Μία άκρως αμφιλεγόμενη απόφαση που θα πανηγυριστεί φυσικά δεόντως από τους οπαδούς της κορωνοφρενίτιδας πήρε η κυβέρνηση.
Ο λόγος για τη συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στο στήσιμο και την επίβλεψη νέων σημείων δωρεάν ελέγχων για τον κορωνοϊό και μάλιστα κοντά σε στρατιωτικές μονάδες!
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε πως το επόμενο διάστημα θα στηθούν 50 νέα σημεία δωρεάν ελέγχου με τη μέθοδο του PCR τεστ σε επιλεγμένα σημεία που θα βρίσκονται σε μικρή απόσταση από στρατόπεδα!
Αν συμπεριλάβει κανείς τις ήδη υπάρχουσες δομές δωρεάν PCR test του ΕΟΔΥ και του ΕΣΥ ο αριθμός τους θα φτάσει τις 100.
Ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας σε κρατικό ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως αυτή είναι μία απόφαση που πάρθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Άμυνας.
Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, αναλόγως την κίνηση, να προστεθούν και άλλα δωρεάν σημεία στα οποία θα συμμετέχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Οι πάντες σε θέσεις εξουσίας ασχολούνται μονάχα με ό,τι έχει να κάνει με τα εμβόλια και τα τεστ, βάζοντας στον «πάγο» κάθε τι άλλο σημαντικό!
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σαν σήμερα 4 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Χρυσή Αυγή: Σήμερα η κρίσιμη απόφαση του Εφετείου
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι αναχαίτισε δυο πυραύλους και εννιά drones
- Ο Τραμπ επιμένει και αρνείται πως σύρθηκε από το Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν
- Αίθριος ο καιρός σήμερα με ελαφριά πτώση θερμοκρασίας – Πού θα έχει τοπικές νεφώσεις
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 4 Μαρτίου
- Τουρκική κριτική στο Ιράν – Καταδίκη της επίθεση κατά χωρών του Κόλπου
- Το παγκόσμιο διαδίκτυο έφερε στο προσκήνιο τις μάχες των Ελλήνων εναντίον…των Περσών!
- Μαζική φυγή Αμερικανών από την Μέση Ανατολή καθώς ο πόλεμος κατά του Ιράν μαίνεται
- Ένας συρμός στον ΗΣΑΠ στη Γραμμή 1 σε χρώμα…ροζ! Viral ΒΙΝΤΕΟ









