Εμβολιαστείτε «ΨΕΚΙΑ»!!! CDC: «Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε, ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ δοκιμασμένα τα νέα εμβόλια», vid

Δείτε την διευθύντρια, Rochelle Walensky, να το λέει...

Τα ενημερωμένα ενισχυτικά εμβολίου Covid, μια αναδιατυπωμένη έκδοση που στοχεύει στην υποπαραλλαγή BA.5 omicron, ΘΑ είναι τα πρώτα εμβόλια Covid που θα διανεμηθούν χωρίς αποτελέσματα από δοκιμές σε ανθρώπους!!!

Αυτό σημαίνει ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) βασίζεται στα δεδομένα των δοκιμών σε ποντίκια – συν τα αποτελέσματα δοκιμών σε ανθρώπους από ένα παρόμοιο εμβόλιο που στοχεύει το αρχικό στέλεχος omicron, που ονομάζεται BA.1 – για να αξιολογήσει τις νέες λήψεις, σύμφωνα με πρόσφατο tweet από τον επίτροπο FDA , Δρ. Robert Califf.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα δυνητικά ριψοκίνδυνο στοίχημα, λένε οι ειδικοί, εάν οι βολές δεν λειτουργήσουν τόσο καλά όσο ελπίζαμε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η διευθύντρια των CDC, Rochelle Walensky, δήλωσε πως «ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ»

Στην αρχή λοιπόν τα έδωσαν για μαζική χρήση, δοκιμάζοντάς τα μπαμ-μπαμ σε ανθρώπους, μη τηρώντας τις επιστημονικές διαδικασίες των ερευνών σε βάθος δεκαετίας με τα όλα αυτές τις παρενέργειες (ενίοτε θανατηφόρες) που παρουσιάστηκαν μετά από αυτά. Τώρα, βιάστηκαν να τα δώσουν (ή απλά τεστάρουν πόσοι ακόμα θα βρεθούν να τα κάνουν ακόμα και έτσι) και τα δοκίμασαν ΜΟΝΟ σε ποντίκια!!! Εμβολιαστείτε ΨΕΚΙΑ…

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί