Στο χειρουργείο οδηγείται εκτάκτως η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κρήτη που εμφάνισε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
Νωρίτερα, γνωστοποιήθηκε ότι η κατάστασή της είχε εμφανίσει ελαφριά επιδείνωση! Αυτό γιατί το αιμάτωμα στον εγκέφαλο είχε αυξηθεί.
Οι γιατροί θα προχωρήσουν σε έκτακτο χειρουργείο για να γίνει προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η νέα επιδείνωση, όμως η κατάσταση της υγείας της 44χρονης κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της, οι γιατροί ζήτησαν από τον σύζυγο της να τους δώσει εξουσιοδότηση, ώστε να υποβληθεί στο έκτακτο χειρουργείο.
Προηγουμένως, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γεώργιος Χαλκιαδάκης ανέφερε ότι η κατάσταση της γυναίκας παρουσίασε ελαφρά επιδείνωση, καθότι η αξονική που της έγινε έδειξε αύξηση του αιματώματος και ευχήθηκε ότι αυτό θα σταθεροποιηθεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει το έργο “Ο Χριστός στον Σταυρό”
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
- Μπορεί να το ζήσουμε και αυτό; Τι συζητιέται έντονα στο πολιτικό παρασκήνιο της Ελλάδας
- Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι μετεγγραφές των πρωτοετών φοιτητών των Πανεπιστημίων
- Δύο ουκρανικά drones φέρονται να επιτέθηκαν σε σημαντικό ρωσικό πετροχημικό συγκρότημα
- Περού: Ανακαλύφθηκε απολίθωμα δελφινιού ηλικίας 12 εκατομμυρίων ετών
- Μητσοτάκης από Λήμνο για ΦΠΑ σε νησιά κάτω το 20.000 κατοίκων: «Νομίζω ότι διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία»
- Πάτρα: Ελεύθεροι οι δύο προσωρινά κρατούμενοι για τη φωτιά στο Γηροκομείο
- Πιέζεται ο Μακρόν! Τι συμβαίνει στην Γαλλία
- Μια νέα μορφή διαβήτη προκαλεί ο υποσιτισμός – Αφορά κυρίως τις φτωχές χώρες
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
