Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση των καταγγελιών περί «ξεχασμένων» κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, διέταξε η Εισαγγελία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, στην περιοχή θα φτάσει και κλιμάκιο της Αρχής Διαφάνειας του Υπουργείου Υγείας, για το ίδιο ζήτημα.
Προηγήθηκε καταγγελία των δημάρχων της Κοζάνης ότι στην καταγραφή των κρουσμάτων κορωνοϊού προστέθηκαν κρούσματα του περασμένου Νοεμβρίου!!!
Πιο συγκεκριμένα, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης καταγγέλλουν ότι την Τρίτη 12/1 στα 15 κρούσματα προστέθηκαν κάποια του Νοεμβρίου και ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 53.
Μέχρι στιγμής επίσημη ενημέρωση επί τους θέματος από τους αρμόδιους φορείς δεν υπάρχει και πλέον τον λόγο τον έχουν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης.
Πάντως όπως κατήγγειλε χθες ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο κόσμος στην Κοζάνη έχει φτάσει στα όριά του, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα βρίσκεται σε lockdown από τον περασμένο Οκτώβριο:
«Από τα στοιχεία που οι ίδιοι συλλέγουν από τα νοσοκομεία και τα ιδιωτικά εργαστήρια, καθώς και από την ενημέρωση από τον τοπικό εκπρόσωπο του ΕΟΔΥ, από τα συνολικά 53 κρούσματα που ανακοινώθηκαν χθες περίπου 40 ήταν ξεχασμένα από τον Νοέμβριο. Αυτό φυσικά επηρεάζει και τις αποφάσεις για το lockdown. Ο κόσμος είναι τρελαμένος κι όταν βλέπει να γίνονται τέτοιες αστοχίες».
(ΦΩΤΟ: Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η επίτευξη ειρήνης στην Ουκρανία απαιτεί «μια Ρωσία πρόθυμη να συνεργαστεί», δηλώνει ο Καναδός πρωθυπουργός
- Πόλεμος: Πάνω από 1 εκατομμύριο σπίτια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα στην περιοχή του Κιέβου
- Πάτρα: Αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν εκ νέου τον κόμβο της Εγλυκάδας
- Πούτιν: Αν δεν θέλετε ειρήνη στην Ουκρανία τότε θα πετύχουμε τους στόχους μας δια της βίας, vid
- Απάντηση της Σ. Βούλτεψη στον ΣΥΡΙΖΑ «που πανηγύριζε για την Mercosur»
- Κάλεσμα σε κοινή κάθοδο των αγροτών σε διαπραγματεύσεις, απευθύνουν 18 αγροτικά μπλόκα
- Το «παλαιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο» της Βρετανίας στολίστηκε για 115η συνεχόμενη χρονιά
- Ανασύρθηκαν με ελικόπτερο οι 4 ορειβάτες από τα Βαρδούσια
- Αγία Πετρούπολη: «Ντου» των ρωσικών αρχών σε «σέχτα» που προσευχόταν υπέρ του Ζελένσκι, vid
- Νέα μελέτη: Η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο άνοιας
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ
ΝΕΡΟ
ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΚΑΙΡΟΣ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ









