«Έγκυοι εμβολιάζονται και ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ»!!! Όλοι εύχονται να μην ισχύουν όλα αυτά – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Όπως ισχυρίζονται εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ σε σχέση με τα εμβόλια και τις εγκύους:

«Τα νούμερα δεν λένε ψέματα — αλλά τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης λένε, ενώ οι γιατροί των φαρμακευτικών εταιρειών συνεχίζουν να εκνευρίζουν και να θέτουν το κοινό σε κίνδυνο.

Ζούμε σε μια κρίσιμη εποχή που η προπαγάνδα έχει υπερφορτώσει την πραγματικότητα, όταν η αμφισβήτηση της αφήγησης απειλείται, όταν διακυβεύονται ζωές παιδιών.

Αυτή η παρέκκλιση της αλήθειας στα στατιστικά στοιχεία πρέπει να φτάσει στο τελικό της αποτέλεσμα σύντομα.

Το ιατρικό περιοδικό New England κρύβει βαθιά στην μελέτη του ότι ένα 82% των εγκύων που εμβολιάστηκαν για τον covid στην διάρκεια του 1ου και του 2ου τριμήνου υπέστησαν αποβολές.

Μελέτες και τίτλοι ειδήσεων αναφέρουν: ”Προκαταρκτικά ευρήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων mRNA για τον covid-19 στις εγκύους γυναίκες (άτομα).” ”Τα ποσοστά αποβολών και θνησιγενών εκτοξεύονται παγκόσμια καθώς η μείωση του πληθυσμού συνεχίζει αμείωτη. ”Η έκθεση στις πρωτεΐνες-ακίδες των εμβολίων του covid καθιστά τις γυναίκες υπογόνιμες.” ”Νοσηλεύτρια πληροφοριοδότρια: Οι εμβρυικοί θάνατοι έχουν εκτοξευτεί από τότε που οι έγκυοι γυναίκες άρχισαν να εξαναγκάζονται να λάβουν τα εμβόλια του covid-19.” ”Η Αυστραλία παρατηρεί 63% μείωση των γεννήσεων μετά την εισαγωγή των ‘εμβολίων’ του covid».

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες επιμένουν όπως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Δείτε το ρεπορτάζ:

pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί