«Εγκεφαλικά, καρδιακές βλάβες – Η PFIZER γνώριζε, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» – Σοκαριστικά λόγια, vid

Τι ισχυρίζεται η Naomi Wolf – Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Η Δρ Naomi Wolf, Διευθύνων Σύμβουλος του Dailyclout.io, εκτοξεύει νέα πυρά κατά της Pfizer με αφορμή νέος της βιβλίο!!!

Όπως αναφέρει:

«3.500 ειδικοί από τα πεδία της ιατρικής και της επιστήμης προσφέρθηκαν εθελοντικά για το καλό της ανθρωπότητας να διαβάσουν προσεκτικά τα έγγραφα της Pfizer.

Συγκεντρώθηκαν και προσέφεραν εθελοντικά τον χρόνο και τις δεξιότητές τους ώστε να ερευνήσουν 55.000 έγγραφα που δημοσιεύτηκαν μετά από δικαστική εντολή, τα οποία ο FDA ήθελε να κρατήσει κρυφά για 75 χρόνια και τα οποία είναι τα εσωτερικά έγγραφα της Pfizer.

Οι αναφορές μέσα σ’ αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι πραγματικά μια σοκαριστική καταγραφή ενός τεράστιου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας!!! Δεν υπάρχει απλούστερος ή ειλικρινέστερος τρόπος να το θέσω.

Διεξάγεται ένας πόλεμος κατά της ανθρωπότητας τα τελευταία 2,5 χρόνια!!!!

Και υπάρχουν σοκαριστικοί τίτλοι που κυμαίνονται από το: ”Η Pfizer γνώριζε ότι 61 άτομα έμειναν στον τόπο από εγκεφαλικό’’, μέχρι ”Η Pfizer γνώριζε 1 μήνα μετά την κυκλοφορία ότι τα εμβόλια δεν ήταν αποτελεσματικά ώστε να σταματήσουν τον covid!!!!” και ”Η Pfizer γνώριζε ότι 35 ανήλικοι είχαν υποστεί καρδιακή βλάβη εντός 1 εβδομάδας από το mRNA εμβόλιο!!!!” αλλά δεν ενημέρωσαν τους γονείς στην Αμερική κι απλώς συνέχισαν!!!!»

Δείτε την συγκλονιστική συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη πως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά:

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί