Εφιάλτης σε πτήση: Επιβάτης άρχισε να βγάζει αίμα από τη μύτη και το στόμα – “Όλοι ούρλιαζαν”

Τον απόλυτο τρόμο γνώρισαν επιβάτες πτήσης που εκτελούσε δρομολόγιο, από την Ταϊλάνδη προς τη Γερμανία, όταν ένας συνεπιβάτης τους άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα και τη μύτη και στη συνέχεια πέθανε.


Ο 63χρονος Γερμανός επιβιβάστηκε στο Airbus A380, στην Μπανγκόκ εμφανώς άρρωστος. Η σύζυγός του ανέφερε πως έπρεπε να βιαστούν για να προλάβουν την πτήση και γι’ αυτό και δεν αισθανόταν καλά καθώς τον είχε λούσει κρύος ιδρώτας ενώ είχε γρήγορη αναπνοή.


«Του έδωσαν λίγο χαμομήλι, αλλά είχε ήδη φτύσει αίμα στη σακούλα που του έδωσε η γυναίκα του. Σύντομα, το αίμα άρχισε να βγαίνει από το στόμα και τη μύτη του. Ήταν ο απόλυτος τρόμος, όλοι ούρλιαζαν», όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ο άτυχος επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης

Ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας έχασε πάρα πολύ αίμα για περίπου μισή ώρα μετά ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στη συνέχεια το αεροπλάνο γύρισε και κατευθύνθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη.

«Αν και ελήφθησαν άμεσα και ολοκληρωμένα μέτρα πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα και έναν γιατρό στο αεροσκάφος, ο επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης», επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρία σε ανακοίνωσή της.

(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί