Ο 63χρονος Γερμανός επιβιβάστηκε στο Airbus A380, στην Μπανγκόκ εμφανώς άρρωστος. Η σύζυγός του ανέφερε πως έπρεπε να βιαστούν για να προλάβουν την πτήση και γι’ αυτό και δεν αισθανόταν καλά καθώς τον είχε λούσει κρύος ιδρώτας ενώ είχε γρήγορη αναπνοή.
«Του έδωσαν λίγο χαμομήλι, αλλά είχε ήδη φτύσει αίμα στη σακούλα που του έδωσε η γυναίκα του. Σύντομα, το αίμα άρχισε να βγαίνει από το στόμα και τη μύτη του. Ήταν ο απόλυτος τρόμος, όλοι ούρλιαζαν», όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.
Ο άτυχος επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης
Ο ίδιος μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο άνδρας έχασε πάρα πολύ αίμα για περίπου μισή ώρα μετά ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στη συνέχεια το αεροπλάνο γύρισε και κατευθύνθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη.
«Αν και ελήφθησαν άμεσα και ολοκληρωμένα μέτρα πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα και έναν γιατρό στο αεροσκάφος, ο επιβάτης πέθανε κατά τη διάρκεια της πτήσης», επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρία σε ανακοίνωσή της.
(με πληροφορίες από ethnos. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στις 23 Μαρτίου αρχίζει η δίκη για τα Τέμπη
- Γ.Γ. ΝΑΤΟ σε πολεμικό παραλήρημα – Video
- Η αγάπη της Νταϊάν Κίτον για την αρχιτεκτονική – Είχε σπίτι σχεδιασμένο από τον γιο του Frank Lloyd Wright
- Στις ΗΠΑ για την ετήσια σύνοδο του ΔΝΤ ο Κ. Πιερρακάκης
- Τραγωδία στην Κίνα! Οδηγός κάηκε ζωντανός επειδή κλείδωσαν οι πόρτες του ηλεκτρικού ΙΧ, vid
- «Ω Θεέ μου τόσα πολλά λεφτά»: Η viral ατάκα Τραμπ μόλις είδε υψηλόβαθμο Άραβα, vid
- Η βόλτα της πεινασμένης αλεπούς στην Πετρούπολη – Προσπάθησε να κλέψει τσάντα με κρουασάν, vid
- Βόρεια Θαλάσσια Διαδρομή: Τι στόχο έχουν βάλει Ρωσία και Κίνα
- Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ έκανε εμφάνιση – έκπληξη στην πρεμιέρα της ταινίας «Hamnet» και επαίνεσε την Κλόι Ζάο
- Πεσκόφ: «Η Ρωσία συνεχίζει επί του παρόντος την ειδική στρατιωτική της επιχείρηση λόγω έλλειψης εναλλακτικών λύσεων»