που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ, μετά την επιβάρυνση της υγείας της, λόγω της θρόμβωσης που εμφανίστηκε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται η γυναίκα, «η κατάσταση της είναι εξαιρετικά κρίσιμη» και ότι οι γιατροί περιμένουν να διαπιστώσουν σε επόμενο χρόνο την κατάσταση της εγκεφαλικής λειτουργίας της, καθώς «ακόμη υπάρχουν υπολείμματα φαρμάκου στο αίμα της και δεν μπορούν να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα».
Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, όπου το Σάββατο ανακοίνωσε ότι η 44χρονη ειναι εγκεφαλικά νεκρή και ότι μίλησε στα τρία ανήλικα παιδιά τους και τους είπε ότι πρέπει να ετοιμάσουν την κηδεία της μητέρας τους.
Μάλιστα ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως η γυναίκα του είχε μέχρι την τελευταία στιγμή ενστάσεις και φόβους για το εμβόλιο.
Αναφορικά με την συσχέτιση της θρόμβωσης με το εμβόλιο της AstraZeneca, o Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε «έχουμε στείλει ορισμένες εξετάσεις της στον ΕΟΦ», ενώ τόνισε ότι «υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις ώστε να μπορούμε να πούμε ότι 100% ευθύνεται το εμβόλιο της AstraZeneca για την θρόμβωση».
Δείτε τις δηλώσεις του στον ant1:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και ευθύνης
- Εκπληκτικό εύρημα σε μουμιοποιημένη γυναίκα 2.500 ετών στη Ρωσία: Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο σαγόνι, λένε επιστήμονες
- Το Ιράν θα μπορούσε να αναλάβει δράση στο Στενό Μπαμπ αλ Μαντάμπ αν δεχτεί πρόκληση, σύμφωνα με δημοσίευμα
- Ποια χαρακτηριστικά κάνουν ορισμένους πλανήτες “καλύτερους” για να φιλοξενήσουν ζωή εκτός της Γης, σύμφωνα με μελετητές
- Το Ισραήλ αναφέρει ότι έπληξε στο Ιράν κέντρο ερευνών για στρατιωτικά υποβρύχια
- Δανία: Ο βασιλιάς ανέθεσε στη Μέτε Φρεντέρικσεν να ηγηθεί των διαπραγματεύσεων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης
- Κατώτατος μισθός: Tο ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
- Κίνδυνος για την «χειρότερη βιομηχανική κρίση» λόγω του πολέμου στην Μέση Ανατολή, σύμφωνα με το ICC









