Διευθυντής Ομάδας Εμβολίων CDC: «Γνωρίζουμε για περιστατικά ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ» μετά από εμβολιασμό, vid

Σοκαριστική παραδοχή... Δείτε πως αντιδρούν οι συνομιλητές όταν την ακούν...

Ο Δρ. Tom Shimabukuro είναι ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Ομάδας Εργασίας Εμβολίων H1N1 στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Είναι επίσης ο συντονιστής του εμβολίου κατά της πανδημίας γρίπης στο Τμήμα Υπηρεσιών Ανοσοποίησης στο CDC.

Παραδέχτηκε κατά την διάρκεια μιας συμβουλευτικής επιτροπής του FDA για τα εμβόλια Covid ότι η υπηρεσία του γνωρίζει ότι οι πολίτες πάσχουν από «εξουθενωτικές ασθένειες» μετά την λήψη των εμβόλων.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την ασφάλεια των εμβολίων», είπε και συνέχισε: «Σε ό,τι αφορά τις αναφορές ατόμων που αντιμετωπίζουν εξουθενωτικές ασθένειες, γνωρίζουμε αυτές τις αναφορές ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid».

Ο Shimabukuro συνέχισε: «Σε ορισμένες περιπτώσεις η κλινική εικόνα των ατόμων που υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα υγείας είναι ποικίλη και δεν έχει βρεθεί συγκεκριμένη ιατρική αιτία για τα συμπτώματα. Κατανοούμε ότι η ασθένεια είναι ενοχλητική και αγχωτική, ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες, και αναγνωρίζουμε ότι αυτά τα προβλήματα υγείας έχουν επηρεάσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και έχουν επίσης επηρεάσει τους γύρω τους».

«Ελπίζουμε σε βελτίωση και ανάκαμψη και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την ασφάλεια αυτών των εμβολίων και να συνεργαστούμε με τους συνεργάτες μας για να κατανοήσουμε καλύτερα αυτούς τους τύπους ανεπιθύμητων συμβάντων», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί