Διάσημη επιστημονική Youtuber που υμνούσε το εμβόλιο πάσχει τώρα από σύνδρομο: «ΦΟΒΑΜΑΙ»!!!

Το «Κορίτσι της Φυσικής» Dianna Cowern αποδίδει την εξουθενωτική ασθένεια στον «μακροχρόνιο Covid».

Μια δημοφιλής δημιουργός επιστημονικού περιεχομένου στο YouTube, η οποία κάποτε πανηγύριζε ότι έλαβε ένα εμβόλιο για τον Covid-19, παρά το γεγονός ότι της προκαλούσε έντονο πόνο στο χέρι, βρίσκεται τώρα στη δίνη μιας καταστροφικής εξουθενωτικής ασθένειας.

Το “Physics Girl” Dianna Cowern, που έχει πάνω από 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο youtube, εξέδωσε μια συγκλονιστική ενημέρωση στο Twitter την Δευτέρα, ενημερώνοντας τους οπαδούς της ότι πάσχει από σοβαρό MECFS ή σύνδρομο χρόνιας κόπωσης (Μυαλγική Εγκεφαλομυελίτιδα).

«Η κατάστασή μου επιδεινώθηκε γρήγορα. Είναι σαφές ότι έχω σοβαρό #MECFS», έγραψε η Cowern στο Twitter.

«Δεν μπορώ να φάω στερεές τροφές ή να τραφώ. Έχω μέτριο πόνο σχεδόν 24/7. Έχω δυσκολία στην αναπνοή και χάνω την ικανότητά μου να παραμένω σε πλήρη συνείδηση ​​όταν τα συμπτώματά μου εντείνονται. Δεν μπορώ να φύγω από το κρεβάτι».

«Φοβάμαι», παραδέχτηκε.

Προηγούμενες ενημερώσεις στο Twitter έδειξαν ότι η υγεία της Cowern ήταν καιρό σε πτώση, με μια ανάρτηση τον περασμένο μήνα που αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να κάνει ντους όρθια.

«Πριν από 6 μήνες σήμερα, έπαθα COVID. Σήμερα δεν μπορώ να κάνω ντους όρθιος. Δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων. Δεν μπορώ να διαβάσω βιβλία. Δεν μπορώ να οδηγήσω», έγραψε στις 10 Ιανουαρίου, προσθέτοντας, «Εξακολουθώ να παλεύω για να συνέλθω».

Μια μεταγενέστερη ανάρτηση έδειξε ότι αποδίδει τα συμπτώματά της σε «μακροχρόνιο covid».

Ωστόσο, χρήστες του Twitter θυμήθηκαν αναρτήσεις από το 2021 όταν η Cowern παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο χέρι μετά την λήψη του πρώτου της τρύπημα Covid.

Εκείνη την εποχή, η Cowern πανηγύρισε την «ανακούφιση και την ευγνωμοσύνη» που έκανε το τρύπημα, παρά το ότι ένιωθε σαν να υπομένει «κυριολεκτικά βασανιστήρια».

Απαντώντας σε έναν άλλο χρήστη, η Cowern παραδέχτηκε, «Ναι! Αυτός είναι το πιο επώδυνο εμβόλιο που έχω κάνει», αλλά συνέχισε ισχυριζόμενη ότι «άξιζε τον κόπο 100 φορές!»

Ενώ η Cowern αποδίδει στον Covid την ασθένειά της (μα δεν προστατεύει το εμβόλιο;;;), δεκάδες χρήστες του Twitter που πάσχουν από MECFS πιστεύουν ότι τα εμβόλια mRNA Covid είναι ο ένοχος.

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί