• Αρχική
  • Άρθρα
  • Διαλύουν την Αγορά!!! Παγώνη: «Όποιος μιλάει για άνοιγμα δεν είναι σοβαρός» – ΒΙΝΤΕΟ

Διαλύουν την Αγορά!!! Παγώνη: «Όποιος μιλάει για άνοιγμα δεν είναι σοβαρός» – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα γίνει με τα σχολεία...

Η Ματίνα Παγώνη εξέφρασε την… ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όποιος μιλάει τώρα για άνοιγμα, δεν μπορεί να είναι σοβαρός».

Την ίδια ώρα η Αγορά υποφέρει, κάτι που δεν δείχνει να απασχολεί την Επιτροπή των «ειδικών».

Πρόσθεσε δε, ότι το σύστημα Υγείας θα δεχτεί μεγάλη πίεση το επόμενο διάστημα.

«Τώρα, στο δεύτερο lockdown, η προσέλευση non covid ασθενών γίνεται κανονικά στα νοσοκομεία, σε αντίθεση με το πρώτο lockdown που είχαν πάει όλα πίσω. Και καλά κάνει ο κόσμος κι έρχεται. Πρέπει να γίνουν χειρουργεία, να προχωρήσει η διαδικασία, να γίνουν οι εξετάσεις. Πρέπει να ενισχυθούν οπωσδήποτε τα νοσοκομεία», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε «είναι πάνω από 2.500 ασθενείς στις απλές κλινικές covid και πολλοί απ’ αυτούς δυστυχώς θα διασωληνωθούν. Όποιος λέει ότι πρέπει να ανοίξουμε στις επόμενες δύο εβδομάδες, δεν είναι σοβαρός. Αυτό θα πρέπει να το δούμε λαμβάνοντας υπόψιν τα κρούσματα και τις διασωληνώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και στην αρχή της επόμενης. Αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα, θα πιεστεί το σύστημα, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει άνοιγμα».

Δείτε κυρίως από το 4.46:

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων, οι ειδικοί έχουν χωριστεί σε «στρατόπεδα» και δεν φαίνεται προς το παρόν να βρίσκεται η «χρυσή τομή». Ενδεικτικό της διαφωνίας που υπήρξε στους ειδικούς για το άνοιγμα των σχολείων είναι ότι η συνεδρίαση που είχαν ξεκίνησε χθες το μεσημέρι στις 14:30 και κράτησε πάνω από 5 ώρες. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η κυβέρνηση επιμένει να θέλει να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου.