Διαιτητής ποδοσφαίρου: Έμεινα ανάπηρος από το εμβόλιο!!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Adrian Walker φέρεται να τραυματίστηκε από μία δόση της ένεσης AstraZeneca για τον κορωνοϊό. Του χορηγήθηκε ένεση AstraZeneca στα μέσα Φεβρουαρίου 2021. Τρεις εβδομάδες αργότερα ήταν τόσο βαριά άρρωστος που μετά βίας επέζησε. 

Η διάγνωσή του είναι θρομβωτική θρομβοπενία. Έχει πολλαπλούς θρόμβους αίματος και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα αιμοπεταλίων στο αίμα. Τώρα είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και βασίζεται σε ένα σκούτερ κινητικότητας για να του δώσει ένα επίπεδο ανεξαρτησίας. Δεν μπορεί να εργαστεί και υπάρχει πραγματική πιθανότητα να χάσουν το οικογενειακό τους σπίτι καθώς δυσκολεύεται να πληρώσει το στεγαστικό του δάνειο. 

Όπως αναφέρει:

«Είμαι ο Adrian Walker και με έβλαψε το εμβόλιο.

Έχω διαγνωστεί με προκαλούμενο από το εμβόλιο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοκυτταροπενία. Έχω πολλαπλούς θρόμβους και εξαιρετικά χαμηλά αιμοπετάλια. Έτρεχα τον μαραθώνιο σε λιγότερο από 4 ώρες και ήμουν ένας πρώην διαιτητής ημι-επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τώρα βασίζομαι στη σύζυγό μου να με σπρώχνει στο αναπηρικό καροτσάκι μου…».

Δείτε την συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη πως οι κρατικοί επιστήμονες χαρακτηρίζουν τα εμβόλια COVID ασφαλή και αποτελεσματικά.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί