«Δεν πάει ο κόσμος να εμβολιαστεί, δεν ξέρω!! Τι έχει γίνει;;», ρωτάνε έντρομοι στα κανάλια, vid

«Οι νέοι έχουν καθήκον να προστατεύσουν τους ενηλίκους του οικογενειακού τους περιβάλλοντος».

Όπως κάθε χρονιά τέτοια περίοδο φουντώνει η συζήτηση στα ΜΜΕ σχετικά με τον κορωνοϊό και τις λοιπές αναπνευστικές λοιμώξεις.

Μέχρι πριν δύο χρόνια τέτοιου είδους αναφορές και ρεπορτάζ γίνονταν προπομπός μέτρων τύπου απαρτχάιντ (για να μην ξεχνιόμαστε!!) και lockdown με επίκεντρο του ανεμβολίαστους.

Δημοσιογράφοι που…παραπονιούνται για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμών και καλεσμένοι στα πάνελ κορωνοειδικοί συνθέτουν το σκηνικό.

«Σε όποιον έχει συσταθεί να κάνει τα εμβόλια θα πρέπει να τα κάνει. Οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι καλό θα είναι όταν πηγαίνουν στο στούπερ μάρκετ ή τα ΜΜΜ καλό θα είναι να φορούν μία μάσκα», τόνισε μεταξύ άλλων στο ACTION24 ο Καθηγητής Πνευμονολογίας από την Κρήτη, Νίκος Τζανάκης.

«Καλό θα είναι να επιμείνουμε στα εμβόλια!! Δεν πάει ο κόσμος, δεν ξέρω! Τι έχει γίνει;;», επέμεναν οι δημοσιογράφοι βάζοντας τον κ. Τζανάκη να μιλήσει μόνο για τους εμβολιασμούς:

«Ο κόσμος έχει κουραστεί από το εμβόλιο του covid. Πρέπει να πούμε ότι το εμβόλιο δεν μας προφυλάσσει πλήρως. (σ.σ. αλήθεια, αυτά γιατί δεν τα έλεγαν από την αρχή;;;;) Απλά μας προφυλάσσει από το να μην περάσουν βαριά τη νόσο»:

intime photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί