«Δεν ήταν ατύχημα»: Η Κινέζα που είχε επικαλεστεί το ΕΛ πετάει νέα «ΒΟΜΒΑ» για τον COVID (video)

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς την παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο ΠΟΥ προέτρεψε όλες τις χώρες να μοιραστούν μαζί του τυχόν πληροφορίες που διαθέτουν για την προέλευση της Covid-19, μετά τις δηλώσεις που έκαναν το FBI και το υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ ότι η πανδημία προκλήθηκε από διαρροή από ένα εργαστήριο.

Το ΕΛ όμως εδώ και μήνες είχε γράψει για την Δρ. Li-Meng Yan,  διδάκτορα ιολόγο, γιατρό, ανοσολόγο και ανεξάρτητη εμπειρογνώμονα κορωνοϊού που είχε αποκαλύψει τι συνέβη στην Κίνα. Και φυσικά έλαβε την «ταμπέλα» HOAX από τους γνωστούς ελεγκτές ειδήσεων που μέσα στις τάξεις τους διατηρούν άτομα που δεν έχουν καν πάρει το πτυχίο τους, αλλά έχουν, υποτίθεται, το βάρος να διακρίνουν ποια είδηση είναι αληθινή και ποια όχι.

Η Yan, αντίθετα, σπούδασε σε δύο κορυφαίες ιατρικές σχολές στην Κίνα, το Southern Medical University και το Central South University. Ήταν επίσης μεταδιδακτορική υπότροφος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (HKU). Λόγω του εκτεταμένου επαγγελματικού της δικτύου και των επιστημονικών στοιχείων της, η Δρ Γιαν έχει τη διάκριση ότι είναι η μόνη Κινέζα που γνωρίζει από πρώτο χέρι την αληθινή φύση του COVID καθώς και τις παραπλανητικές μεθόδους του Κομμουνιστικού Κινεζικού Κόμματος που χρησιμοποιούνται για την συγκάλυψη των διεθνών βιοόπλων τους, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια.

Τρία χρόνια μετά μιλά ξανά και λέει πως η διαρροή δεν είναι τυχαία και ατύχημα αλλά σκόπιμη!!!

Δείτε νέο βίντεο με την Κινέζα επιστήμονα να μιλά στο αμερικανικό FOXNEWS:

scr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί