Ως «καταδρομική» χαρακτηρίζεται η δράση της προσεχούς Παρασκευής από την 4η Υγειονομική Περιφέρεια για τους εμβολιασμούς στο κέντρο της πόλης.
Με στόχο την ενίσχυση της υγειονομικής καμπάνιας η 4η ΥΠΕ μαζί με οργανωμένο συνεργείο υγειονομικών από διάφορα Κέντρα Υγείας της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται την προσεχή Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στην πλατεία Αριστοτέλους και από τις 11.00 έως τις 19.00 θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους πολίτες επιθυμούν να εμβολιαστούν με την πρώτη, αλλά και με την «αναμνηστική» τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.
Όπως τονίζει στο ThessToday.gr η υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης και αρμόδια του εμβολιαστικού προγράμματος, Ειρήνη Χατζοπούλου το σκεύασμα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι εκείνο της Pfizer, ενώ στόχος όπως δήλωσε είναι να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες οι οποίοι θέλουν να προστατευτούν απέναντι στην επέλαση της covid-19.
Η ίδια, μάλιστα, χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη δράση ως «καταδρομική», υπογραμμίζοντας ότι το εγχείρημα της Παρασκευής θα είναι το «μεγαλύτερο» για την 4η ΥΠΕ, δεδομένου ότι λόγω της Black Friday θα παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Δράσεις σαν της Παρασκευής τις έχουμε ορίσει ως “καταδρομικές”, δεν είναι σε ένα τακτικό προγραμματισμό -δηλαδή όχι σε σταθερό σημείο σαν τα εμβολιαστικά κέντρα- αλλά είναι εκτάκτως κάποιος χώρος που εμβολιάζεται ελεύθερα και χωρίς ραντεβού ο κόσμος.
Αυτό που είναι μεγαλύτερο εγχείρημα για εμάς είναι η δράση της Παρασκευής, 26 Νοεμβρίου, που για πολλούς λόγους θελήσαμε να διοργανώσουμε -δεδομένης της χρονικής περιόδου της Black Friday σε συνδυασμό με το σημείο που θα βρισκόμαστε-, καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αρκετός κόσμος θα διασχίσει την πλατεία Αριστοτέλους», σημείωσε η κα. Χατζοπούλου.
(thesstoday)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αν περπατάτε γρήγορα η ψυχολογία λέει ότι έχετε αυτά τα 3 κοινά χαρακτηριστικά
- Θεσσαλονίκη: Νέος σταθμός φόρτισης και 160 ηλεκτρικά λεωφορεία έως το φθινόπωρο για τον ΟΑΣΘ
- Πιερρακάκης: Αυτή τη φορά υπάρχει αληθινή βούληση των κυβερνήσεων να προχωρήσουμε με την Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
- Κίνα: Ανακαλύφθηκε “εξωγήινο” αρχαίο αντικείμενο – Μυστήριο γύρω από τον πολιτισμό του Σανξινγκντούι (Vid)
- Στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου» νοσηλεύεται η 24χρονη – Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη σε πυλωτή
- Με το “ζόρι” παντρειά στην Κίνα! Κινεζικό πανεπιστήμιο έγινε viral
- Συρία: Οι ισλαμικές αρχές απαγορεύουν την πώληση αλκοόλ σε εστιατόρια και μπαρ
- Όταν πας βόλτα με το αστικό με τις ηλικιωμένες φίλες σου και ζεις…αυτό! Επικό βίντεο
- Δ. Μιχαηλίδου: Αξιοπρέπεια στην επισιτιστική βοήθεια με το νέο σύστημα vouchers – Στήριξη οικογένειας με τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»
- Ελεύθεροι οι 8 κατηγορούμενοι για τον προπηλακισμό δημοσιογράφων στο γήπεδο της Τούμπας









