Όχι μόνο γιατροί, αλλά και νοσηλευτές, γιατροί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, δάσκαλοι και μαθητές πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα, ισχυρίστηκε ο Καναδός γιατρός William Makis σε συνέντευξή του στη Laura-Lynn Tyler Thompson.
Τόνισε ότι οι περισσότεροι Καναδοί γιατροί έχουν πλέον εμβολιαστεί τέσσερις φορές. Μερικοί γιατροί έχουν κάνει ακόμη και πέντε εμβόλια. Οι γιατροί πρέπει να εμβολιαστούν στον Καναδά για να εργαστούν.
Ο Makis είπε ότι ένας δάσκαλος από την επαρχία της Αλμπέρτα επικοινώνησε πρόσφατα μαζί του. Ο δάσκαλος του είπε ότι πριν από λίγες μέρες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ένας μαθητής της Δ’ τάξης. Επίσης, ένας από τους δασκάλους, περίπου 30 ετών, πέθανε ξαφνικά.
Επιπλέον, σημαντικός αριθμός παιδιών υποφέρει από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος. «Δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στην τάξη», λέει ο Makis. «Τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να συγκεντρωθούν στην τάξη μετά τον εμβολιασμό».
Παράξενοι θρόμβοι έχουν βρεθεί στα σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό. Αυτοί δεν είναι συνηθισμένοι θρόμβοι αίματος, αλλά μακροί, γκρίζοι θρόμβοι που μοιάζουν με λάστιχα, προσθέτει και καταλήγει:
«Οι επιστήμονες εξέτασαν το αίμα στην πρωτεΐνη ακίδας, η οποία παράγεται στον οργανισμό μετά τον εμβολιασμό. Διαπίστωσαν ότι το αίμα άρχισε να πήζει αμέσως. Σχηματίζονται μακροί, ελαστικοί θρόμβοι που το σώμα δεν μπορεί να διασπάσει. Ακόμη και τα αραιωτικά αίματος δεν βοηθούν, προειδοποίησαν οι γιατροί».
photo unsplash
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Τουλάχιστον 56 μουσεία και ιστορικοί χώροι έχουν καταστραφεί από τον πόλεμο
- Ισραήλ: Ο πόλεμος κατά του Ιράν εισέρχεται σε μια “αποφασιστική φάση”, λέει ο υπ. Άμυνας
- Προβληματισμός της Ομοσπονδίας των σιδηροδρομικών για την αναστολή λειτουργίας του Οδοντωτού Καλαβρύτων
- Γ. Κώτσηρας: «Έχουμε διαχειριστεί κι άλλες κρίσεις στο παρελθόν, αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία τα δεδομένα»
- Ο Μακρόν καλεί το Ισραήλ σε “απευθείας συνομιλίες” με τον Λίβανο – Προτείνει να τις φιλοξενήσει στο Παρίσι
- Καμμένος για το χτύπημα σε ελληνικό πλοίο: «Να σταματήσει κάθε βοήθεια στον ψυχοπαθή Ζελένσκι»
- Χρυσοχοΐδης: Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες της Ευρώπης αλλά δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός
- Αυτά βιώνουν καθημερινά οι ναυτικοί στο πέρασμα για τον Περσικό Κόλπο, vid
- Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για παραχώρηση χρήσης τμήματος αιγιαλού/παραλίας σε όμορη επιχείρηση ή ναυταθλητικό σωματείο
- Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας









