• Αρχική
  • Άρθρα
  • Βιοσυντονισμός: Τι είναι και πώς θεραπεύει ; – Η εμπειρία μου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Βιοσυντονισμός: Τι είναι και πώς θεραπεύει ; – Η εμπειρία μου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καταρχάς, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην κβαντική φυσική. Είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες εδώ και πολλά χρόνια, πως το σώμα μας είναι συμπυκνωμένη ενέργεια και πως τα κύτταρά μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα.

Όπως λοιπόν έχει συχνότητες το σώμα μας, έτσι έχουν τις δικές τους συχνότητες κι άλλοι μικροοργανισμοί, όπως τα μικρόβια, οι μύκητες κλπ. Όταν οποιοσδήποτε ιός, μικρόβιο ή μύκητας ”χτυπήσει” το σύστημά μας, τότε αυτόματα συγκρούονται και αλλάζουν οι σωστές συχνότητες λειτουργίας των οργάνων του σώματός μας. Άλλες λοιπόν συχνότητες θα έχει ένα υγιές όργανο κι άλλες συχνότητες θα έχει αν χτυπηθεί από κάποιον ίο, μύκητα ή μικρόβιο. Αυτές οι συχνότητες έχουν ερευνηθεί με επιστημονικές μεθόδους κι είναι τώρα πια γνωστές.

Για να διαγνωστεί η κατάσταση των συχνοτήτων υπάρχει μια συγκεκριμένη συσκευή, η οποία λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά σήματα από το σώμα μας,τα ”διαβάζει” και διαχωρίζει τις σωστές από τις βλαβερές συχνότητες. Η διάγνωση αυτή φτάνει το 98% και με αυτή την εξέταση δεν μαθαίνεις μόνο τι βλαβερό υπάρχει μέσα στο σώμα σου, αλλά μπορείς και να το προλάβεις πριν ακόμα συμβεί. Η εξέταση δεν κρατάει πολύ ώρα και είναι φυσικά πλήρως ανώδυνη. Όταν διαγνωστεί το πρόβλημα, ξεκινάει το πλάνο της θεραπείας, ανάλογα με τον κάθε οργανισμό.

Εγώ υπέφερα χρόνια από στομαχικά, εντερικά, γυναικολογικά προβλήματα και κάθε λίγο και λιγάκι πήγαινα σε γιατρούς και σε νοσοκομεία. Απο πολύ μικρή ηλικία έπαιρνα φάρμακα κι ήμουν με μάσκες οξυγόνου από ασθματικές κρίσεις, πολλαπλές ωτίτιδες και ρήξεις τυμπάνου.
Τα τελευταία χρόνια είχα στομαχικά προβλήματα (ελικοβακτηρίδιο δωδεκαδαχτύλου), κολικούς εντέρου, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και συγχρόνως παρουσιάζονταν και θέματα με τα δόντια μου και διάφορες φλεγμονές. Είδα πως με τα φάρμακα δουλειά δεν γινόταν κι είχα περισσότερη εμπιστοσύνη στις εναλλακτικές θεραπείες.

Έτσι, πριν σχεδόν 2 μήνες, αποφάσισα να ξεκινήσω βιοσυντονισμό διότι έχει πολύ λογικές βάσεις. Έχουμε ενέργεια, έχουμε συχνότητες που λαμβάνουμε και δίνουμε. Πολύ απλό και λογικό. Παγκοσμίως πεθαίνουν 14.000.000 άνθρωποι τον χρόνο, από διάφορες αρρώστιες, οι οποίες οφείλονται από κάποιο παράσιτο το οποίο δεν καταπολεμήθηκε ποτέ. Ούτε τα παράσιτα, ούτε οι μύκητες μπορούν να εξαφανιστούν με επιτυχία μόνο με τη χρήση χημικών φαρμάκων. Κι αν καταπολεμηθούν, μετά τα χημικά θα μας έχουν δημιουργήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να πάρουμε χαμπάρι με άσχημο τρόπο.

Προσωπικά λοιπόν, είδα πως τα χημικά με χειροτερεύουν.

Μέσα απο την εξέταση, βρήκαμε έναν πολύ δύσκολο μύκητα candida ο οποίος ”ετοίμαζε” το έδαφος για να πολλαπλασιαστεί απο την μικρή μου ηλικία, λόγω των φαρμάκων. Να σημειώσω, πως αυτός ο μύκητας φταίει για το άσθμα μου, διότι τέτοιου είδους μύκητες ζουν στην υγρασία. Αν ας πούμε μεγαλώνεις σε μέρος με πολύ υγρασία υπάρχει μεγάλη περίπτωση το άσθμα σου να προήλθε από αυτόν τον μύκητα, τον οποίο ανέπνεες πρωί βράδυ. Επίσης θρέφεται και επιβιώνει με αντιβιώσεις και φάρμακα κι όταν το περιβάλλον που θέλει να πολλαπλασιαστεί γίνει όξινο, τότε το κάνει δικό του. Μύκητες, ιοί, μικρόβια και παράσιτα μπορούν κυριολεκτικά να συνεργαστούν μεταξύ τους και να κάνουν δικό τους, όποιο όργανο βρουν διαθέσιμο και να δημιουργήσουν, ακόμα και προβλήματα δερματικά, αλλά και στην ανατομία του σώματος.

Εμένα μου δημιούργησαν όλα τα παραπάνω. Η συσκευή διάγνωσης βιοσυντονισμού έπεσε σε όλα μέσα και εκτός από αυτό, έμαθα και πράγματα που οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει και μάλιστα είχα πάει σε πολλούς, με αποτέλεσμα, αναγκαζόμουν να είμαι με κορτιζόνες. Η κορτιζόνη δεν σκοτώνει ούτε παράσιτο, ούτε μύκητα, απλά διώχνει τον πόνο και τα συμπτώματα απο την φλεγμονή που σου δημιουργούν. Επειδή χρειαζόμουν επειγόντως θεραπεία, σε προβλήματα που μου έλεγαν οι γιατροί πως ήταν αυτοάνοσα, ενώ δεν ήταν τελικά, καταφέραμε κι αγοράσαμε τα μικρά μηχανηματάκια θεραπείας βιοσυντονισμού.

Το ένα είναι για αποπαρασίτωση και το δεύτερο για αποκατάσταση του οργανισμού. Ποτέ δεν κάνεις κανονική θεραπεία με το ένα από τα δύο μηχανήματα, διότι θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα και θα γίνεις χειρότερα κι είναι λογικό. Όταν σκοτώνεις κάτι που έχεις μέσα σου χρόνια, πρέπει συγχρόνως να κάνεις αποκατάσταση για να μην επιβαρυνθεί ο οργανισμός σου. Όλα έχουν τον κίνδυνό τους, αν δεν προσέχεις και δεν ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.

Διαβάζονται λοιπόν οι συχνότητες του κάθε παράσιτου, μύκητα, μικροβίου ακόμα και του ιού και η θεραπεία είναι συχνότητες, οι οποίες το σκοτώνουν και το ξεριζώνουν όπου βρίσκεται. Χτυπάει δηλαδή, όπου χρειάζεται και σκοτώνει αυτό που χρειάζεται. Αν ο ασθενής κατά την θεραπεία έχει κάποια τσιμπηματάκια, μικρούς πόνους στα σημεία που έχει το πρόβλημα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος. Ακριβώς εκείνες τις στιγμές οι συχνότητες σκοτώνουν και διώχνουν το πρόβλημα, γιαυτό και ένας νόμος της θεραπείας είναι να πίνεις πολύ νερό, ώστε να φεύγουν οι τοξίνες τις οποίες διώχνει το μηχάνημα συχνοτήτων.

Δεν έχω κλείσει ακόμα ένα μήνα θεραπείας και το σώμα μου από την πρώτη στιγμή δέχτηκε τις συχνότητες στο 100% και συνεχίζει να αποτοξινώνεται. Κάνω μετρήσεις, για να δούμε τα επίπεδα ενέργειας και της λειτουργικότητας του κάθε οργάνου και επιτέλους το σώμα βρήκε στήριγμα για να λειτουργήσει κανονικά. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι οι μετρήσεις που έκανα 29 Μαρτίου 2017- 4 Απριλίου 2017 που μόλις είχα αρχίσει την θεραπεία και από κάτω είναι η μέτρηση που έκανα στις 23 Απριλίου 2017. Οι πρώτες εικόνες της μέτρησης δυστυχώς, σε κάποια σημεία δεν φαίνονται πολύ καθαρά, αλλά θα δείτε τις διαφορές των ποσοστών.

Οι διαφορές είναι έντονες κι εμφανέστατες. Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξουμε λοιπόν και για άλλους τρόπους θεραπείας, εκτός από τα νεοταξικά χημικά φάρμακα;;

ΜΙΧΑΕΛΑ

  • 12
  •  
  •  
  •  
  •  
  •