• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για βρεφικά και παιδικά γάλατα και πάνες

Έκκληση από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, για βρεφικά και παιδικά γάλατα και πάνες

Έκκληση για βρεφικά και παιδικά γάλατα και πάνες απευθύνει το Μητοπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, καθώς όπως αναφέρει, το απόθεμά του έχει μειωθεί δραματικά λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Με τίτλο «Γάλατα και φάρμακα εσείς – λογοτεχνικά βιβλία εμείς», διοργανώνεται μια συμβολική εκδήλωση, την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από τις 10.00 π.μ έως τις 18.00. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «φέρνετε μαζί σας γάλατα σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας ή εβαπορέ για παιδιά 2-3 ετών ή πάνες κυρίως Νο 4 και 5, αλλά και πολύτιμα φάρμακα, όπως παυσίπονα, εισπνεόμενα, γαστροπροστατευτικά κλπ.. Έτσι αποκτάτε πολύτιμα βιβλία, και θα στηρίξετε όσους υποφέρουν και τους στηρίζει το ΜΚΙΕ».

Κάθε μήνα το ΜΚΙΕ βοηθάει περίπου 100-150 βρέφη και παιδιά (μέχρι 3 ετών) και όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί του, «το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές ελλείψεις, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες των συνανθρώπων μας, που δυστυχώς είναι διαρκείς».

Το ιατρείο λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι εθελοντές του, που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Τονίζεται ότι, δεν δέχεται χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, που εν συνεχεία προσφέρονται δωρεάν σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Το ΜΚΙΕ λειτουργεί Δευτέρα-Πέμπτη 10:00π.μ.-20:00, Παρασκευή και Σάββατο 10:00π.μ.-14:00.

ΑΜΕ ΜΠΕ

photo:pexels