ΧΑΜΟΣ!!! Νοσοκόμα που έκανε ένεση με ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ σε 8.600 άτομα αντί για το ΕΜΒΟΛΙΟ COVID αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«Δώστε της μετάλλιο!!! Τους έσωσε από θανατηφόρες παρενέργειες» γράφουν στο Twitter...

Μια νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού που έκανε ένεση σε 8.600 ηλικιωμένους ασθενείς με αλατούχο διάλυμα αντί για το εμβόλιο για τον COVID, έφυγε από το δικαστήριο με μόνο 6 μήνες δικαστική επιτήρηση.

Η 39χρονη Antje T. είχε χορηγήσει τα «εμβόλια» του διαλύματος θαλασσινού νερού στο Schortens jab center στη Φρίσλαντ της Γερμανίας, λέγοντας στους ασθενείς ότι ήταν το εμβόλιο της Pfizer.

Η Antje T. εμβολίασε έως και 8.600 ασθενείς, κυρίως άνω των 70 ετών, οι οποίοι ήταν κυρίως υπάλληλοι νοσοκομείων, εκπαιδευτικοί και γιατροί μεταξύ 5 Μαρτίου και Απριλίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μοιράστηκε τον σκεπτικισμό της σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του COVID jab στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η κατηγορούμενη είχε μοιραστεί διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου, Τόρμπεν Τοέλ.

«Ωστόσο, το επιμελητήριο δεν μπορούσε να προσδιορίσει με την απαραίτητη βεβαιότητα ότι αυτό το σύνολο ιδεών ήταν το κίνητρο των πράξεών της και ότι στη συνέχεια ενήργησε για να σαμποτάρει μια εκστρατεία εμβολιασμού», αναφέρθηκε.

Η αστυνομία λέει ότι μπόρεσε να κάνει τη μετάβαση από τα πραγματικά τρυπήματα στο φυσιολογικό ορό, επειδή ήταν υπεύθυνη για την προετοιμασία του εμβολίου και της σύριγγας κατά την διάρκεια της βάρδιάς της.

Καταδόθηκε στις αρχές αφού ένας συνάδελφος παρατήρησε ότι είχε χρησιμοποιήσει το αλατούχο διάλυμα σε έξι ασθενείς τον Απρίλιο του 2021.

Γράφει η Daily Mail:

Όταν ανακρίθηκε από την αστυνομία, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε αλατούχο διάλυμα, αλλά είπε ότι το έκανε μόνο επειδή είχε σπάσει κατά λάθος ένα φιαλίδιο που περιείχε έξι εμβόλια και ντρεπόταν να το πει στους συναδέλφους της.

Είχε επίσης ισχυριστεί ότι επρόκειτο για ένα περιστατικό, αλλά απολύθηκε αμέσως αφού οι δοκιμές αντισωμάτων που έγιναν στους πληγέντες επιβεβαίωσαν τις υποψίες των αρχών.

Επιπλέον, η άδεια της Antje T για εργασία ως νοσοκόμα έχει ανακληθεί, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Μετά το περιστατικό, οι κρατικές αρχές προέτρεψαν τα θύματα απάτης να εγγραφούν για επανεμβολιασμό και τόνισαν ότι είναι απολύτως ασφαλές.

Η Antje T με τη σειρά της κατηγορήθηκε αρχικά για 15 περιπτώσεις εκ προθέσεως επίθεσης στην αρχή της δίκης τον Νοέμβριο του 2022, αλλά εννέα από αυτές αποσύρθηκαν λόγω έλλειψης στοιχείων.

Τελικά, κρίθηκε ένοχη για έξι περιπτώσεις επίθεσης εκ προθέσεως στις 30 Νοεμβρίου.

Όπως σημείωσαν πολλοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην Antje T. θα πρέπει να απονεμηθεί ένα μετάλλιο αντί να της αφαιρεθεί η άδειά της επειδή έσωσε ζωές χιλιάδων ανθρώπων, υπονοώντας πως τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

photo pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί