«Αύξηση θανάτων λόγω πειραματικών εμβολίων»!! Άνευ προηγουμένου λόγια από ηγέτη χώρας, vid

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει».

Νέες «φωτιές» άναψε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, που το τελευταίο διάστημα «περιφερόταν» στους τίτλους των δυτικών ΜΜΕ ως «φιλορώσος ηγέτης».

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει έρευνα για την «αμαρτωλή τριετία» της κορωνοπανδημίας, χαρακτηρίζοντας «τσίρκο» τον covid.

«Θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο κοινό της Σλοβακίας τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου Covid», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρόμπερτ Φίκο.

Κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν έδωσαν προτεραιότητα στο συμφέρον του λαού, πετώντας “καρφιά” για…μίζες και εξαιρετικά παράξενες σπατάλες δημοσίου χρήματος

«Κέρδισαν πολλά χρήματα από περιττές αγορές διαφόρων ιατρικών προμηθειών και εμβολίων».

Ωστόσο η πλέον σοβαρή καταγγελία αφορά την «έκρηξη» των προβλημάτων υγείας που σχετίζονταν με τα εμβόλια!

«Θα έχετε δει τα στατιστικά στοιχεία για το πόσο αυξήθηκαν οι θάνατοι από διάφορα καρδιαγγειακά προβλήματα λόγω των εμβολιασμών! Αλλά εσείς φυσικά το απορρίπτετε αυτό! Θα πείτε ότι ο εμβολιασμός ήταν ό,τι καλύτερο για τον κόσμο. Τι γνωρίζετε σχετικά με το πόσα ληγμένα εμβόλια έχουν απομείνει και πόσα χρήματα έχουν σπαταληθεί;

Τι γνωρίζετε σχετικά με την αγορά ιατρικού εξοπλισμού και τεστ; Εκατοντάδες χιλιάδες αγορές αξίας εκατομμυρίων ευρώ ήταν εντελώς άχρηστες!! Τι γνωρίζετε σχετικά με τη λήψη μέτρων τα οποία κατά τη γνώμη μας αύξησαν τη νοσηρότητα σημαντικά περισσότερο από άλλες χώρες; Κι όλοι σας περιγελάγατε άλλα κράτη. Περιγελούσατε τη Ρωσία, όπου βασίστηκαν στην αρχή των ατομικών επισκέψεων σε ασθενείς και το διαχειρίστηκαν πολύ καλύτερα από ότι εμείς στη Σλοβακία.

Είχαμε 21χιλ. θανάτους τους οποίους τους συνδέουμε με το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις μας από το 2020 αποδείχθηκαν εντελώς ανίκανες να κυβερνήσουν και έπαιρναν αχρείαστες ιατρικές συσκευές και εμβόλια σε τεράστιες ποσότητες.

Απλώς δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια για τον ρόλο που διαδραμάτισαν οι φαρμακευτικές εταιρείες και ποιος οργάνωσε πραγματικά το τσίρκο γύρω από τον covid. Το κοινό χρειάζεται μία απάντηση. Απάντηση για τον εμβολιασμό, τι ήταν στην πραγματικότητα, γιατί εμβολιάστηκε ο κόσμος με διάφορα πειραματικά εμβόλια χωρίς καθόλου ελέγχους, γιατί προωθήθηκαν κάθε είδους φάρμακα στον κόσμο».

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί