Αυτό θα είναι το ρωσικό εμβόλιο για τον καρκίνο! Ποιά η ιδιαιτερότητά του! Μόνο στο ΕΛ, vid

Αποκλειστικό βίντεο από την Αγία Πετρούπολη και το διεθνές οικονομικό φόρουμ

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, επιστήμονες εξετάζουν την θεραπεία του καρκίνου, οι μορφές του οποίου έχουν αυξηθεί, με πολλούς ειδικούς να κατηγορούν τα εμβόλια, άλλους τον COVID, με την εισαγωγή νανορομπότ στο σώμα και ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Δείτε τώρα τον Alexander Gintsburg, επικεφαλής του Κέντρου Gamaleya στην Ρωσία,, ο οποίος μιλά για το ρωσικό εμβόλιο κατά του καρκίνου, με την ιδιαιτερότητά του να βρίσκεται στο ότι θα προσαρμόζεται στον οργανισμό κάθε ασθενή! Τι ετοιμάζεται άραγε;

Όπως ειπώθηκε:

«Δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο για όλους. Αντίθετα, είναι ένα εξατομικευμένο εμβόλιο όχι μόνο για κάθε τύπο καρκίνου αλλά επίσης για τον αντίστοιχο καρκινοπαθή!

Δεν προστατεύει όπως με τις μεταδοτικές ασθένειες, θεραπεύει ατομικά εκείνους τους ασθενείς που πάσχουν από ογκολογικά νοσήματα. Αυτό το φάρμακο, αυτό το εμβόλιο μεταφορικά μιλώντας είναι λίγο “πρόστυχο”, αλλά κατευθύνει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ασθενούς εναντίον των καρκινικών κυττάρων λόγω του γεγονότος ότι αυτό το εμβόλιο φέρει στην σύνθεσή του εκείνες τις αλλαγές που είναι χαρακτηριστικές σε γενετικό επίπεδο για έναν όγκο.

Κατά συνέπεια, το ανοσοποιητικό σύστημα 17 του ασθενούς μας αναγνωρίζει χωριστά τόσο εκείνα τα κύτταρα μέσα στα οποία έχει εισέλθει το εμβόλιο όσο και τα καρκινικά κύτταρα κι αρχίζει να τα καταστρέφει με την βοήθεια ειδικών κυττάρων που υπάρχουν στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, των κυτταροτοξικών Τ-λεμφοκυττάρων, τα οποία κυριολεκτικά καταβροχθίζουν εκείνα τα κύτταρα που φέρουν καρκινικούς δείκτες. Αυτό κατά συνέπεια αποτελεί το νόημα αυτού του εμβολίου».

Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί