Αυτές οι φωνές γιατί δεν ακούγονται στην Ελλάδα; Τι ειπώθηκε στους Δελφούς

Δείτε…

Ισχυρό πλήγμα έχει δεχθεί η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στα εμβόλια, με το ποσοστό των Ελλήνων που συμφωνεί με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού να έχει μειωθεί στο 68% έναντι του 80% πριν από την πανδημία της Covid, αναφέρθηκε στο πρόσφατο φόρουμ των Δελφών!

Ως αιτία αυτού κατηγορήθηκε, όπως ειπώθηκε, η παραπληροφόρηση!

Ωστόσο, δεν έγινε αναφορά σε επιστημονικές φωνές, όπως εκείνη του καρδιολόγου, Dr Peter McCullough, ο οποίος αναφέρθηκε σε γιατρούς που πρότειναν τα εμβόλια, αλλά τώρα ζητούν συμβουλές για να μειώσουν πιθανούς κινδύνους σε σχέση με την πρωτεΐνη ακίδα!

«Πολλοί ασθενείς με ρώτησαν -“Dr  McCullough ακούστε, έκανα λάθος. Τι μπορώ να κάνω στην προσπάθεια μείωσης των κινδύνων από τη βλάβη της πρωτεΐνης-ακίδας του εμβολίου στο ανθρώπινο σώμα”;

Η κυβέρνηση Μπάιντεν, έχει δαπανήσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για τον μακροχρόνιο Covid χωρίς νέες ιδέες, χωρίς  πρωτόκολλα, χωρίς φάρμακα, τίποτα! Εγώ και ο Δρ Proctor στην κλινική πρακτική μας, εργαζόμαστε τώρα πάνω σ’ αυτό, εδώ και τρία χρόνια στην εκστρατεία εμβολίων.

Πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις έχουν δοκιμαστεί και αυτό, το οποίο έχουμε ανακαλύψει είναι ότι τα συμπτώματα μπορούν να βελτιωθούν αλλά η συνολική διαδικασία της νόσου δεν αλλάζει εκτός και αν καταφέρουμε να βοηθήσουμε στην αποτοξίνωση του σώματος από την πρωτεΐνη-ακίδα».

photo FREEPIK

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί